Witam!
Jak wszyscy dobrze wiedzą na W vs P jest coś takiego jak uprawniania np.
ciasto,bloki,exp itd.
Moim pomysłem byłoby wprowadzenie takiego czegoś jak ,,Prezent".
Dzieliłby się na 3 poziomy tak jak reszta uprawnień. Po wpisaniu komendy /prezent dostawałoby się losowe uprawnienie takiego poziomu jakiego byłby wykupiony prezent. Nie można by było przewidzieć co będzie,gdyż ten prezent byłby bardzo losowy.
Nie wiem czy jest to tak bardzo potrzebne. Napisz chociaż jakie itemki i ile procent na ich trafienie.Może zrobić uprawnienie na klucz naprawiający eq (takie jak ma zbrojmistrz na 2) 1 poziom 1klucz 2 2klucze 3 3klucze
Chodziło mi o już istniejące uprawnienia,tylko że losowe.
Jeśli o chodzi o procenty:
20% na ciasta
20% na bloki
20% na klejące substancje
15% na exp
15% na paczkę
10% na mikstury
Pomysł z tymi kluczami jest dobry. Mógłby zostać wprowadzony do tego prezentu.
Moim zdaniem jest to niepotrzebne. Trochę się pogra i ma się kasę na uprawniania.
Według mnie jest to zbędne. Poza tym Banan nie planuje nic nowego wprowadzać.
D.N.O
Po co wydawać hajsik na prezet, skoro mozesz wylosowac cos, czego pozniej nie bedziesz uzywac?
Lepiej kupic np ciasta i potem to uzywac, niz wylosowac np bloki podczas grania budowniczym ;-;
Jak dla mnie jest to zupełnie niepotrzebne... szkoda zawracać głowy czymś takim ;v
Bdw, Szybki cały czas to powtarza w kółko, pisze prawie w każdym poście przy takich wątkach, ale tacy jak ty i tak nie słuchają... NIE BĘDZIE ŻADNYCH nowych, bezsensownych, niewyważonych i niepotrzebnych upgraów które autor wymyśla na poczekaniu po komentarzach innych na razie na w v p, które nic by nie wnosiły poza zabraniem szybkiemu czasu.. - w przybliżeniu xd. Więc do wszystkich którzy to czytają - nie piszcie wątków z małymi i bezsensownymi pomysłami wziętymi z kosmosu czy bóg wie z czego bo jeśli pomysł nie będzie na tyle dobry, dopracowany i 10/10 NIE ZOSTANIE dodany (Mniej więcej).. ;-;