Witam Dziś gdy weszłem na tryb RPG na serwer Mineserwer.pl wpisałem /poczta poniewasz ktoś coś odemnie kupił i kupili smocze buty lecz zauwarzyłem tagże że znikneła mi reszta itemów które wystawiałem a wystawiałem ep to z otchlani czyli [Piekielną () Klate Spodnie oraz hełm] niewiem czy to jakiś troll administracji czy coś ale no bez przesady to troche tysiaczków w grze było warte jak to troll to ogar i mi to zwruccie a jak nie to sprawdzcie to plss chciałem zarobić anie oddać i zbankrutować !!!!!OGAR PLS TERA JESTEM BEZ $ !!!!!!!
A czy przypadkiem itemow z otchlani nie wystawia sie na oferty?
W sensie, za nie będą po tym działać tak jak powinny.
@up. Jak się wystawi i ktoś kupi to dzialaja.
@Topic: Może prubuj tam klikać posortuj przez sprzedane czy coś takiego
nwm... mi działały moje i działają te co kupiłem.. ale miałem 2x i selallem a tera niemam $ no ja chyba przestane grać na tym serwie na każdym trybie mi coś znika przypadek ?!?!?!!!
Pogadam z Bananem. Szczerze mówiąc to dobry przypadek. Też ostatnio wystawiłem coś z otchłani, a następnego dnia znikło. Oczywiście, Banan powiedział, że jeśli to by była prawda to bym nie był jedyną osobą

Vark i niejesteś jedną help me xd ..
na mf też znikają graczu olek i jakieśtam cyfry ..
Nie ma w czym pomagać bo wszystko działa jak należy, zgodnie z logami wszystkie przedmioty były sprzedane lub wycofane, pretensje do tych co sharują konta.
No i finalnie administracja nie odpowiada za żadne utraty przedmiotów przez graczy.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :
1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.
Pozdrawiamy
Administracja Forum.