MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ban na Creative 1 Mineserwer.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,Moj nick w grze to YRoNe. Pisze ze dostalem bana za [b]Niedozwolony [b]Budynek. A ta budowla to nie ja zbudowalem tylko zbudowali ją polarny1227 i Swagusia. Gdyz robilem sobie sniadanie bylem afk oni zbudowali pokoj jak stalem i tam bylem i chyba mysleliscie ze to ja cale zbudowalem ale to nie prawda. Ja mam inną dzialke ale nie mam jej ID. Prosze zeby jakis Moderator lub ktos w tym stylu sprawdzil moją dzialke za pomocą nicku jak sie da. Moj nick jak na początku. A ja sie nie moge odbanowac bo jestem za granicą. Z tego co pamiętam to na mojej dzialce znajduje sie Duza fontanna i luzny domek. Ja akurat sie teplem do nich zeby sprawdzic co robią bo znam ich od dlugo a z tego co wiem to oni nie dostali bana tylko ja dostalem. Dziekuję :c

CREATIVE 1 MINESERWER.PL
Jeśli to nie była twoja działka to dziwne, że dostałeś bana... Ja zawsze przed zbanowaniem wpisuję /plotme informacje i mam pewność.
Niech wypowie się osoba, która Cię zbanowała.
P.S. Używaj wzoru prośby o UB
To na bank nie byla moja dzialka bo ja mam inną ale nie pamiętam ID ;-;
Wyglądało to tak. Tepłem się do Swagusii, żeby popatrzeć co robi - zobaczyłem, że jest na działce polarnego i ujrzałem ten budynek. Napisałem polarnemu, że takowe budynki są niedozwolone i grożą one banem. Natomiast on oraz Swagusia napisali że ten budynek zbudowałeś Ty. Więc postanowiłem Ci dać bana. Masz jakieś dowody, że to polarny budował? Nie jestem pewi co do dania Ci ub
Witam, Jestem Swagusia i chcialabym sie wypowiedziec na ten temat. Było to Tak, że ja miałam z/w, a policjant tepnął się własnie wtedy, kiedy już byłam aktywna. Nie wiedziałam kto zbudował tą budowle, więc znając YRoNe, pomyslalam że to on zbudował, ale do konca nie bylam pewna, więc dlatego napisałam, że zbudował to YRoNe
Swagusia wymienisz mi proszę kto tam jeszcze był dodany? Jeśli to działka polarnego, a polarny tego nie zbudował to raczej mu bana nie dam
Niestety nie pamiętam kto dokładnie, ale wiem że było pare osob, ktore wlasnie były online. Polecam więc sprawdzić jak polarny będzie na serwerze jego działke i kto był tam dodany.
Kapo44 zbanowałeś gracza, bo inny ci powiedział?
To ja w takim razie mówię, że smajt ma Cheaty. Zbanujesz go?
Trzeba mieć na to dowody... bo przypuszczenia nic nie dadzą.
@Kapo44: Jak banujesz to się upewnij. UB zależy od Ciebie. Ja uważam, że to bezpodstawny ban, bo mógł to ktoś inny zbudować.
Aha... Nie kłam że jesteś za granicą bo to nie prawda. (Tam gdzie masz sygnał internetu pisze PL)
@Topic: Chyba z budowle intymnych części ciała jest ban ale czasowy? A co do tzw. "Klubów GO GO" to nie wiem.
Stron: 1 2
Przekierowanie