MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Nie mam klasy Berserker!!!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Na wojownicy dusz na serwerze mineserwer kupiłem w Niedzielę o godzinie ok. 20:20 klasę berserker za 11 tys. Grałem nią raz, na drugi dzień wlogowałem się i nie mogę jej wybrać ale to już w grze, bo zapomniałem na początku (teleportując się przez portal). Na początku myślałem, że jednak muszę wybrać ją przed grą i w następnej rozgrywce planowałem to zrobić, nie udało mi się niestety, wciąż była zablokowana, ale ta klasa chyba nie jest na 1 użycie, co? Bo tak to było by trochę drogo, proszę o przywrócenie mi owej klasy, bądź pieniędzy.[/font][/size]
Jakbys patrzyl na poprzednie watki to bys zobaczyl ze my mamy to samo i nikt narazie nie odpisuje ;p
(11-October-2016 18:42:30)ChomikPlay napisał(a): [ -> ]Jakbys patrzyl na poprzednie watki to bys zobaczyl ze my mamy to samo i nikt narazie nie odpisuje ;p

Dzięki, ale nie patrzyłem bo czasu brakowało, napisałem żebym miał z głowy
Najlepiej wbić na ts'a i złapać jakiegoś Admina bo pisanie na forum czasem jest mało efektywne
Klasa przyznana na twój nick
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie