MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysły na ulepszenie minecraftowo
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Hejka!
Chciałabym poruszyć tematykę minecraftowo.pl.
Czy wy też uważacie,że serwer ten powinien przejść niewielkie zmiany?
Uważam,że minecraftowo powinno doznać zmian lobby oraz atrakcji jakie na nim się znajdują.

Lobby potrzebuje zmian,dzięki czemu jego efektowność przyciągałaby większą liczbę graczy.Pisanie na lobby co najmniej dla VIP spowodowałoby zachęcanie ludzi do uczestniczenia w zabawie jaka znajduję się na trybie,dzięki czemu inni będą mieli zajęcie i nie będą musieli myśleć na jaki tryb pójść.

Mówiąc o trybach gry, dobrym sposobem byłoby wprowadzenie nowych np:RPG czy RealLife lub FreeBuild. Gracze byliby bardziej zainteresowani serwerem.

Podsumowując...
Wszystko to wymienione powyżej ma duży wpływ na zainteresowania graczy.
Myślę,że wprowadzenie nowych trybów,ulepszenie lobby oraz pisanie na nim zwiększy popularność minecraftowo.

Jeżeli jesteś tego samego zdania możesz wyrazić się na ten temat pod wątkiem.

Znajdziesz mnie na TeamSpeak3 - mineserwer.pl Heart
Niewielkie? Ja bym to ujął wielkie zmiany. Usunąć tryby na których nikt nie gra i zastąpić nowymi i aktracyjnymi jak ty to ująłaś. Podobnie lobby tez powinno przejść zmiany. Takie jak: nowy wygląd, pisanie na chacie tak jak ty to napisalas, podsumowując wielkie TAK.

P.S. Mogłaś napisać w innym dziale, mało kto tu zagląda.
Zaskoczyłaś mnie (pozytywnie). Takie zmiany można by było również wprowadzić na RoyalCraft jeżeli twój pomysł by odniósł sukces. Na TAK
Na RC już jest czat dla VIP, więc na MC też można by wprowadzić jeżeli nie ma.
HeartOk jula mi sie podoba TAK :3Heart

Heart Spotkasz mnie na TeamSpeak mineserwer.pl Heart
Jest jedno ale RPG miało być jedynie na MS i MF Tongue
Przekierowanie