13-February-2015, 18:54:35
Siemaneczko wszystkim z MineSerwer'a! Nie wiem czy będziecie sie spodziewać po tytule ale... Odchodzę na jakiś czas. Wiem coraz więcej osób odchodzi w tym ja... Chce zrobić przerwę od minecraft'a i wrócić po może 3 miesiącach lub dłużej. Będę czasami wchodził na niego i grał ale już trochę rzadziej bo jak wspomniałem chcę od niego trochę przerwy. Będę grał tymczasem w Unturned i czasem wchodzić na forum też będę. Może w Unturned spotkam kogoś z was 
Mam nadzieje że będzie Wam bardzo dobrze szło w PvP, Budowaniu itd. I nie tylko też w grze dobrze szło. No to do zobaczenia i miłego dnia
Pozdrawiam wszystkich znajomych a szczególnie Administracje Dziękuję za wszystkie dobre chwile z wami spędzone mam nadzieje że jak najszybciej wróce więc PA!

Mam nadzieje że będzie Wam bardzo dobrze szło w PvP, Budowaniu itd. I nie tylko też w grze dobrze szło. No to do zobaczenia i miłego dnia

Pozdrawiam wszystkich znajomych a szczególnie Administracje Dziękuję za wszystkie dobre chwile z wami spędzone mam nadzieje że jak najszybciej wróce więc PA!