MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Wielki Powrót i długi Odwrót
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Siemaneczko wszystkim z MineSerwer'a! Nie wiem czy będziecie sie spodziewać po tytule ale... Odchodzę na jakiś czas. Wiem coraz więcej osób odchodzi w tym ja... Chce zrobić przerwę od minecraft'a i wrócić po może 3 miesiącach lub dłużej. Będę czasami wchodził na niego i grał ale już trochę rzadziej bo jak wspomniałem chcę od niego trochę przerwy. Będę grał tymczasem w Unturned i czasem wchodzić na forum też będę. Może w Unturned spotkam kogoś z was Smile

Mam nadzieje że będzie Wam bardzo dobrze szło w PvP, Budowaniu itd. I nie tylko też w grze dobrze szło. No to do zobaczenia i miłego dnia Rolleyes

Pozdrawiam wszystkich znajomych a szczególnie Administracje Dziękuję za wszystkie dobre chwile z wami spędzone mam nadzieje że jak najszybciej wróce więc PA!
po co robić przerwe od MS, tak się tu męczycie ?
Chyba *MC
Hejka i zycze powodzenia Wink
Heh. I tak będziesz często. MC i MS już tak mają.
Freddy MC-Minecraft, MS-MineSerwer Wink

Jasne i tak będziesz grać w mc nie wymyślaj ;x tylko tak mówisz że robisz przerwę sam zresztą zobaczysz Smile
Wiem że będe grać ;x ale będe rzadziej na jakiś czas ;x przynajmniej troszeczkę rzadziej... trochę... ;x

Może za jakiś 1 miesiąc będę grał znów jak kiedyś Tongue ale narazie tak jak mówiłem... Rzadziej... ;x

P.S. Minik wiem. Raz zagrasz... i już nie masz odwrotu... XD
Unturned szybko się nudzi. Zdobędziesz maksymalne staty, katanę i będziesz gnić z nudów.
No narka.
I chcę dodać, że powrót i odwrót to ma prawie to samo znaczenie. Tongue
(21-February-2015 21:30:51)Amy napisał(a): [ -> ]Unturned szybko się nudzi. Zdobędziesz maksymalne staty, katanę i będziesz gnić z nudów.

Na wersji 3.0? Nie sądzę.
Tam nawet katany nie ma ;f

A ty żeś tak nie bardzo odszedł, widziałem cb dość często ;p
Stron: 1 2
Przekierowanie