MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Nie dostalem klasy na WD
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
WItam moj nick to chomikplaygaming na mineserwer.pl zakupilem dzis klase berserker na wd2 i mialem go przez 1 gre a na wd1 juz go nie mialem. Teraz po tej grze juz go nie mam Prosze o pomoc. Zdjecie juz tu mam wyslane
Masz jakiś SS z zakupu tej klasy?
(09-October-2016 18:52:56)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Masz jakiś SS z zakupu tej klasy?

niestety nie mam ale admin na konsoli powinien miec napisane ze zostalo kupione
A w logach nie masz? Admin na życzenie nie sprawdza konsoli.
(09-October-2016 18:52:56)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Masz jakiś SS z zakupu tej klasy?

1 rok temu kupowalem ducha i paladyna i wszystko pieknie dzialalo. Czy powodem dlaczego nie dostalem moze byc to ze kupilem go podczas gry?

(09-October-2016 18:55:37)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]A w logach nie masz? Admin na życzenie nie sprawdza konsoli.

nie rozumiem jak to sprawdzic?
Nie, to nie jest powód. Jeśli nie masz SS i nic nie ma w logach (powinno być) to marne szanse na odzyskanie klasy.

%appdata%------》 .minecraft ------》logi i tam przeszukaj logi, jeśli gdzieś będzie pisać o kupnie klasy to pokaz.
(09-October-2016 18:55:37)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]A w logach nie masz? Admin na życzenie nie sprawdza konsoli.
Chyba mam wlasnie patrze
Jeśli możesz to zrobić zdjęcie logów i podaj. A jeśli nie możesz to skopiuj logi.
(09-October-2016 18:57:55)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Nie, to nie jest powód. Jeśli nie masz SS i nic nie ma w logach (powinno być) to marne szanse na odzyskanie klasy.

%appdata%------》 .minecraft ------》logi i tam przeszukaj logi, jeśli gdzieś będzie pisać o kupnie klasy to pokaz.

patrze w logach i nwm czemu mam tylko je do godz 13
WItam moj nick to lama980 na mineserwer.pl zakupilem dzis pieniądze na klase pirotechnik na wd2 i mialem go przez 1 gre a na wd1 juz go nie mialem. Teraz po tej grze juz go nie mam.Prosze o pomoc

WItam moj nick to lama980 na mineserwer.pl zakupilem dzis pieniądze na klase pirotechnik na wd2 i mialem go przez 1 gre a na wd1 juz go nie mialem. Teraz po tej grze juz go nie mam.Prosze o pomoc Big GrinBig GrinBig Grin
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie