MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] kaPeJ
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego : kaPeJ
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: Gdyż nic nie zrobiłem (złego)
Serwer: mineserwer.pl

-------
kaPeJ
Jak już napisałem, gołym okiem było widać u ciebie killaurę. Nawet nie sprawdzałem bo nie miałem wątpliwosci.
PS. Danie folderu z wersjami nic nie da, skąd mamy wiedzieć czy nie usunąłeś niechcianej wersji?
Prośba o UN przysługuje tylko raz, kosz ;v
jak napisał @up, zdjęcie foldera po banie nic nie da bo mogłes usunąć cheaty..

@Down ale jak napisał już 3 czy tam 4 raz bez wzoru ignorując ludzi piszącym mu o nim, a ban został wytłumaczony przez Smith'a przez co nie ma nic na swoją obronę? jak dla mnie kosz ;v
(09-October-2016 15:00:08)olek1603 napisał(a): [ -> ]Prośba o UN przysługuje tylko raz, kosz ;v
Jak napisał bez wzoru to może jeszcze raz napisać.
(09-October-2016 14:57:22)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Jak już napisałem, gołym okiem było widać u ciebie killaurę. Nawet nie sprawdzałem bo nie miałem wątpliwosci.
PS. Danie folderu z wersjami nic nie da, skąd mamy wiedzieć czy nie usunąłeś niechcianej wersji?

O której godzinie dostał bana? 14:30?
(09-October-2016 15:04:09)Zjarany12xD napisał(a): [ -> ]
(09-October-2016 15:00:08)olek1603 napisał(a): [ -> ]Prośba o UN przysługuje tylko raz, kosz ;v
Jak napisał bez wzoru to może jeszcze raz napisać.

On to pisze chyba 5 raz :/
Bez wzoru z tymi samymi argumentami :/
Kosz
(09-October-2016 15:11:43)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]
(09-October-2016 14:57:22)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Jak już napisałem, gołym okiem było widać u ciebie killaurę. Nawet nie sprawdzałem bo nie miałem wątpliwosci.

O której godzinie dostał bana? 14:30?

dostał on bana powiedzmy koło 13
Przekierowanie