MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysl kolejny
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Dzis szybki zrobil statestyki na w d i pomyslalem czy nie dodac tez to na.rpg i gta zeby np ile.mamy zabojst mobow ile.zginelismy itp wiem pisze na tel jakie mamy przedmioty i jak ktos zabije najwiecej mobow cos wygra na.rpg i gta i co dobry pomysl dajcie plusika i zobaczecie moj powszedni pomysl tam jest napisane
Jezu odpowiedzie mi bo to mnie wkurza nie lubie czekac
Omg nie nabijaj postów, możesz odświerzać tylko raz na 24h, jeśli ktoś będzie chciał odpowiedzieć to odpowie..
a jeśli nie chce ci sie czekać i będziesz tak dalej robił to zapewniam, że szybciej dostaniesz bana na forum niż ktoś ci odpowie ;v
co do pomysłu to bez sens.. nie potrzebne to praktycznie nikomu, poza tym pewnym rodzajem topki na rpg jest lvl..
Olek wyczerpał temat, a ty kolego na serio się ogarnij, bo nabijanie postów i pisanie bezsensownych wątków do bana prowadzi
Chciałbym się wtrącić i ci powiedzieć, ze nie mamy obowiązku pisać, bo ty nie lubisz czekać Wink
Rozumiem, ze jesteś pierwszy raz na forum i możesz nie łapać, ale po to ci Pomocnicy tłumaczą, żebyś nie pisał bezsensownych wiadomości, a Ty wciąż swoje...
Ech... dodacie to
To nie jest takie proste. Banan zawsze pisze zebys to zrobil, stworzyl od zera i wtedy cos moze sie ruszy. Myslisz, ze SzybkiBanan ma malo rzeczy do roboty? On sie zajmuje codziennie chyba 5 serwerami (albo jeszcze wiecej)!
Skladanie zdan - level master. Zwalanie winy ma telefon. Dziwne, tez pisze na telefonie i nie mam problemow. Napisz to po ludzku, wtedu nikt nie bedzie mial problemu z rozczytaniem.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie