MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Cziterzy itd.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mam problem otóż na serwerze classic PVP co chwile spotykam się z cziterami lub dziećmi co wyzywają się na czacie Angry . Ten problem mają moi znajomi co grają na tym o to serwerze . Co 2 gracz używa wspomagaczy : Aura kill , huzuni itd
Dobrze sie bije na pvp no ale bić się z aurą to nie jest lada wyczyn :/
Można poprośić o większą aktywność adminów na tym trybie
Pomocnik, admin, policjant- też człowiek. uwierz mi, dziennie są banowane dziesiatki dziesiatek osób ale się tego nie dostrzega.
Wiesz, ekhem. Na dole masz dział "Skargi/odbanowania"- złoż tam skarge na cheatera i po sprawie Tongue.
Od jutra na MS nowi policjanci dostaną dostep do komend , na innych serwerach zostaną nowi wybrani, cierpliwości , jesli grasz na MS to od jutra liczba tych aur powinna sie zmniejszyć ;p
W weekend najwięcej a ja w weekend najczęściej gramSmile
Powiem tak. Jako iż jestem długo już w administracji, trochę wiem. Cheaty codziennie będą. Można jedynie zmniejszyć ich ilość. Codziennie banuje się miliony cheaterów, sam wiem jak to wkurza. Banujesz jedną osobę, a ta wraca na MultiKoncie. Oczywiście ruszyła ponownie rekrutacja. A od jutra na MineSerwer dojdzie kilka dobrych policjantów między innymi Redoshi3456. Pamiętaj, że zawsze Możesz zgłosić cheatera.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie