MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [WYMIANA] Ity za SMS.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! Mam dla Was ciekawą propozycję wymiany:

Dam:
-Magiczne Anielskie Ostrze
-Amulet Leczenia
-Spodnie, buty, hełm oraz smoczej kosci
-Klatę z otchłani +10hp

Za:
SMS na 20k na W VS P 2.

Zainteresowani piszą pod spodem i pw.

Wymiana dotyczy serwera MINESERWER !

PS. Pisałem na chatboxie i nie było zainteresowania. (Dzieki onearmshooter )
Forum to nie tablica ogłoszeniowa.
@up Onearmshooter kazał mi tu napisać. Wink Kiedyś w dziale GTA było coś takiego.
Jak coś jeszcze dosyć wartościowego dorzucisz to będzie git, bo na razie ten co kupi ci 20k na w vs p 2 wyjdzie na minus ;v
Nawet na Boga nie starczy. Trzeba coś dorzucić.
10. Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.
(08-October-2016 18:41:43)LordVoldemort napisał(a): [ -> ]10. Na serwerze obowiązuje całkowity zakaz handlu przedmiotami czy wirtualną walutą za prawdziwą gotówkę lub inne realne dobra. Jedyną ofertą sprzedaży jest oferta przedstawiona na stronie mineserwer.pl/sklep/ Gracze ani moderacja serwera nie mają prawa do sprzedaży takich dóbr.

Widać jak mało wiesz o serwerze, banan niejednokrotnie pisał że można wymieniać się za usługi w obrębie serwerów banana :v

"Ktoś może mu zakupić za przedmioty usługę w obrębie Naszego serweru, jednak próba sprzedaży przedmiotów za inne smsy czy realną gotowkę skończy się banem."
Jaki masz nick dogadam sie w grze na rpg
Tak jak napisal raz admin, forum to nie tablica ogloszeniowa
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie