MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Skarga] heroldees
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Mój nick z gry: Caiven.
Nicki osób posądzonych: heroldees.
Najdokładniejsza data zdarzenia: 2016-10-08 o około 15:15.
Dowody: Jedynie punkt z regulaminu. 4: Wykorzystanie wszelakich błędów serwera jest zabronione.
Sugerowany wymiar kary: Ostrzeżenie, lub ban na 7 dni.
Serwer: Real Life, mineserwer.pl

Witam wszystkich. Grałem sobie dzisiaj na serwerze Real Life, na oczywiście mineserwer.pl. Wszystko fajnie, kupiłem auto. Chce sobie pojeździć, postawiam auto na ziemie. szybko klikam prawy, a pan heroldees nagle wsiada do auta, i o dziwo zabiera go do swojego ekwipunku. Najlepsze jest to, iż nasz gracz mówi, że to nie był w ogóle bug serwera, i że to była moja wina, no i jak to w takich sytuacjach bywa, nie chce oddać. Punkt Regulaminu podałem w dowodach. Liczę, że dostanie on jedynie ostrzeżenie, a ja zwrot auta. Wink
Dowody jakieś masz?
(08-October-2016 15:38:01)marcinek899 napisał(a): [ -> ]Dowody jakieś masz?

No niestety nie mam, nawet jeśli bym miał, to co bym pokazał? Skoro to trwalo doslownie sekunde, wiec nie miałem czasu na zrobienie ss, chyba, że coś pstryknąłem, poszukam.

(08-October-2016 15:40:06)Caiven napisał(a): [ -> ]

No niestety nie mam, nawet jeśli bym miał, to co bym pokazał? Skoro to trwalo doslownie sekunde, wiec nie miałem czasu na zrobienie ss, chyba, że coś pstryknąłem, poszukam.
Mam tylko screenshota z regulaminu, ale to chyba nie będzie potrzebne.

Licz się z tym że skarga bez dowodów zostanie odrzucona ;V
Tak juz jest, niektorzy tylko czekają na to aż ktos postawi auto, nie odzyskasz go juz ale na przyszłość pamietaj zeby nie stawiac aut tam gdzie są gracze.
A bez najmniejszych dowodow gracz nie zostanie ukarany.
(08-October-2016 15:44:59)marcinek899 napisał(a): [ -> ]

Licz się z tym że skarga bez dowodów zostanie odrzucona ;V
Owszem, licze się z tym, chociaż tutaj nie ma co do pokazywania.

No, czyli jak zawsze. Gracz ciężko pracuje, przyjdzie janusz zabierze będzie się smiał, i 7 godzin życia zmarnowane. No to co, jeśli to nie przejdzie, konczę grać na realife, bo to będzie bezsensu.

Tylko to mam, tyle dziękuje dowidzenia, ide odpocząć od kwadratowych januszy.
Na tym ss nie widać że dany gracz ukradł ci pojazd, weź pod uwagę że administracja nie może być pewna że to auto posiadałeś bez jakichkolwiek dowodów i że możesz tak pisać aby je dostać. Jakbyś miał ss jak pisze do ciebie coś związanego z tym to może zostałby ukarany, przeszukaj logi, może tam coś znajdziesz, ale auta już raczej nie dostaniesz.
Tak jak już Ci pisali - nie masz dowodów.
Skarga będzie odrzucona, jeśli niedostarczysz jakiś dowodów.
Skąd mamy wiedzieć, że nie chcesz wymusić od administracji pojazdu? Nie będziemy banować graczy w ciemno..
Proszę, aby nikt oprócz administracji i oskarżyciela (który może doniesie dowody) nic pode mną nie pisali.
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie