MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pierscien regeneracji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam chcialbym zeby dodac pierscien regeneracji zeby nas leczyl regen 2 i w skrzyniach skarbow zeby ona byla a i szybki dodasz te skrzynie skarbow u vipa bo tego nie powiedziales tylko ze zdania nie umie ulozyc ja pisalem na telefonie ze ja na szybko to pisze p: i moglbys cos wymyslic zeby pierscienie nie byly tylko w skrzyniach skarbow czy bede tylko taka mozliwosc
Nie mam nic przeciwko takiej mocy tylko że regeneracja nie powinna być przesadzona jak już by była stworzona, powiedzmy 2 - 4 moc regeneracji Smile

A ogółem jestem za, jeśli Banan by mógł to wykonać to byłbym usatysfakcjonowany Smile
A co z pierscieniem regeracji i skrzynie skarbow na zbieranie u vipa za luski smokow i krwi drakuli

Jak ironhide uwaza ze spoko to bedzie a i co mi sie nalezy za mozg moj xd plusik
Regeneracja zdecydowania za OP jest już siła a gdyby doszła do tego regeneracja gracz byłby praktycznie nieśmiertelny ...
Nie to ma byc taka regeracja mala nawet cos szybki mowil o pierscienie ze sam by chcial miec wiec moze bedzie to nie ma leczyc cale zycie tylko lekko podleczyc i to bylo by spoko
Do regeneracji masz już amulet regeneracji który został już dawno wprowadzony na serwer ...
1.to jest amulet 2.ten amulet leczy nie regeneruje a 3. mowie o pierscieniu a nie o amuletu
A wg mnie to będzie zbyt duże ułatwienie. Wtedy amulet leczenia nie będzie miał już sensu i zbytu. Wszystko będzie szło w stronę uproszczenia, gdzie gracz nie będzie musiał nic robić, oprócz machania mieczem.
Wystarczy już amulet/pierścień który regeneruje głód.
piotrovsky pierscien na glod juz jest i to nie bedzie op szybki tak zrobi zeby nie byl a mi chodzi zeby nas troszke podregenerowal ale regeneracja glodu hm tez ciekawe
O szybki jest zobaczymy co powie
Stron: 1 2
Przekierowanie