MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UNBAN] TyKu
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: TyKu
Jesteś recydywistą ? : Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana? : Ponieważ dostałem go niesłusznie. Zabiłem pomocnika Grześka w plecy na rogu po czym dostałem bana za cheaty , zrobiłem inne konto i powiedziałem mu , że zbanował mnie za nic , on sprzeciwił się. Zapytałem go jaki cheat u mnie wykrył , odpowiedział anty knoka. I to by było nie możliwe ponieważ po 1 nie miałem cheatów po 2 zabiłem go w plecy więc nawet mnie nie uderzył a na /v nie był bo był na tabie. Zapytałem jak to wykrył to powiedział , że uderzył mnie vortexem a że go zabiłem w plecy to niemógł tego zrobić chyba , że miał aure...
Serwer: Mineserwer.pl
Ps Specjalnie napisałem ten wątek drugi raz bo uważam , że nie powinien on być zamykany gdyż dostałem bana za nic i należy mi sie UB

Nie nie piszcie , że nie użyłem rogu bo użyłem
Prośbę o ub składamy 1 raz.
Kosz
I co da taki 2 wątek jak ani ty ani Grzesiek nie ma dowodów, my nie musimy nagrywać.
Co do Grześka to w poprzednim wątku napisał , że mogłem mieć lagi , jak nie był pewny czy mam lagi czy cheaty to sie sprawdza na vanishu albo przez skype a nie odrazu banuje ...

To co ja mam kurde zrobić ???? dostałem bana za nic !

(06-October-2016 20:23:06)Kornelka napisał(a): [ -> ]Prośbę o ub składamy 1 raz.
Kosz
I co da taki 2 wątek jak ani ty ani Grzesiek nie ma dowodów, my nie musimy nagrywać.

Aha czyli że jak ktoś dostanie bana za nic a nienagrywa 24 na dobe to nie dostanie ub ? Confused
Chwila, chwila mówisz że nie nagrywasz jak grasz, a od nas tego wymagacie to coś tu jest nie halo.@Prośba do odrzucenia, bo przysługuje ci tylko jedna prośba o UB.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie