MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Lista Administracji
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czesc, ostatnio wpadlem na propozycje taką jaka kiedys byla ale pod wplywem zmiany lobby zostala usunięta. Chodzi dokladnie o dodanie listy Administracji na lobby serwera. Taki spis moderacji mógłby być stworzony przez plugin Citizens ( NPC) lub na kolorowych tabliczkach z głowami. Moim zdaniem takie cos moze i tak wazne nie jest ale przez to znacząca ilosc graczy bedzie wiedziec kto w tej administracji jest, bo ostatnio na WD pytali sie kto to Vark123 bo nie znają takiego pomocnika.
Dodalo by sie tez aktualną liste policjantów. i przy okazji podac link do naszego forum ;p ( tak dla urozmaicenia). Piszcie co sądzicie.
Hmm... jestem za, może się komuś przyda ;p!
Na EasyHc tak jest obok spawna
Na tak
Chętnie mogłabym to zrobić xD
W sumie to nie jest dużo pracy, a spis administracja i link do forum przydałby się dla nowych graczy, na Tak
Można było by to zrobić na każdym serwerze Banana. Nie tylko na MS, ale też na MF, RC, MC. Jestem na TAK.
Jestem na TAK!
Na TAK !!
Żeby poszpanować? XDDD Na tak ;v
No dobra przekonaliście mnie, jednakże nie będzie to w formie npc lecz w formie jak było kiedyś Wink Tzn na tablicy blisko spawna będą znajdowały się tabliczki z posiadaną rangą oraz nickiem członka ekipy. Ponadto jak miejsce pozwoli postaram się aby nad tą tabliczką znajdowała się głowa danego moderatora.
Na TAK!
Stron: 1 2
Przekierowanie