Cześć , gdy siedziałam sobie an serwerze myśląc o ''niebieskich migdałach'' wpadł mi do głowy pomysł , aby zbudować jakiś zwykły dom , który chcę wam przedstawić.
Chciałabym przeprosić od razu za mało kreatywne wnętrze , lecz skupiłam się praktycznie na zewnętrznej stronie domu.
![[Obrazek: image.php?dm=C98Q]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?dm=C98Q)
Bardzo ładne

Piękne! Ulala, naucz mnie budować pls xd.
Nigdy nie rozumiałem czemu wy zamiast sie postarać i zrobić coś na prawde dużego, wiecie, na całą działke jakiejś dużej budowli to wstawiacie takie popierdułki :v, nie mówie że brzydkie bo ładne ale co... jeden domek... wiem że diaxów się zachciało bo tylko po to ten dział jest i są użytkownicy co za nic je dają ale mogłaś zrobić kilka chociażby takich domków, na całą dziąłke jakąś małą wieś, albo chociaż las dookoła i by o wiele lepiej wyglądało a nie, chatka na pustkowiu. I jeszcze raz, nie mówie że brzydkie ;x
Zgadzam sie z @up
Domek sam w sobie ładny, ale mogłaś wioskę zrobic czy coś ;p
Bardzo ładnie budujesz Jula masz dużo fajnych pomysłów na takie budowle oby tak dalej ^^

Ładne, ale mogłaś zrobić tak jak napisali inni. Jakaś wioskę lub cus
Ciemno cos. Pogadaj z elektrownia o przylacze pradu, wtedy dom i otoczenie zyska blasku

nie za fajne, choć dom jest spoko. architektura sponio +.
Oceniam to 5/10 ponieważ jest strasznie dużo pokoi i nie można wszystkich pokojów obejrzeć