MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: odchodze z kilku trybów
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ponieważ nie chce mi się grac na niektórych trybach na mineserwerze więc z nich poprostu odchodze a te tryby to Skyblock dawno i tak nie wchodziłem,MineZ,Paintbal troche grałem,gta,gun pvp też troche grałem i wsyztkie tryby pvp mam dość pvp skończyłem z nim niestety :/

a dlaczego odchodze tak dokładniej bo nie mam czasu na te wsyztkie żeczy gram teraz glownie na rpg większość osób wie i na water blocku zaczołem znowu grac i tylko tyle pozostałe tyrby których nie wymieniłem to czasem będe zaglondac Smile
A kogoś to w ogóle obchodzi?
Lol. Po co to piszesz? Jak Odchodzisz to pisz, gdy Odchodzisz z serwera. Po co pisać takie coś, jak odchodzę z kliku trybów. Ja was ludzie nie rozumiem. Mogłeś po prostu napisać na chat boxie, a nie pisać wątek no nic. Żegnaj, wrócisz na te tryby. Ja Cię Lubię bynajmniej z forum.
tak obchodzi to osób ktore mnie lubią Smile
Serio????????
,,Odchodzę z kilku trybów, ale na pozostałych będę grać, oczywiście obchodzi to bardzo samych adminów i bardzo się tym przejmują"
Te odejście ze wzruszajacych, zrobiły się głupie
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie