MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Pomysł
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
W moim pomyśle chodzi o zrobienia połaczenia GTA z RPG , poczekajcie przeczytajcie dalej .Zrobienie trybu RPG z karabinami i itemami z GTA jako amulety były by to narkotyki . A expowiska by były np 0lvl=italianaMafia a 50 lvl to by były by SWAT . Itemy by sie wymieniały za kość=diament ,Kawałek skóry=emerald , Serce=rubin brzmiało to by tak 10 serc dziecka za 1 serce dorosłego , bez skojarzeń {}:
Cytat:#51
Napisz plugin/ znajdź gotowca, zbuduj mapy, po ogarniaj pozostałe kwestie i dopiero wtedy pisz pomysły.Co do samego pomysłu uważam że jest on słaby, tą są zupełnie inne tryby, w których chodzi o coś innego, więc takie połączenie według mnie w ogóle by się nie sprawdziło.
Po co kolejny wątek?
http://mineserwer.pl/Temat-Pomys%C5%82-z-kosmosu

@up niezgodze się z tobą pomysł nie jest słaby, pomysł jest do d...
pomysł do dupy bez urazy i nie psiz kolejny raz - za pisanie tego samego wątku 2 razy jutro dam minusa bo limit mi isę skończył
Chyba ci troche rudy102 po głowie przejechał ;-;
2 taki wątek = KOSZ a pomysł... szkoda gadać..
Pomysł SŁABY D O D U P Y
Zamknijcie zanim Banan zobaczy.
Pomysł nieprzemyslany i pisany chyba na kolanie w gruchocącej ciężarówce...
Polecam zrobić własny serwer i zrobić taki tryb.
Powodzenia e przygotowaniach Wink
Danio racja pisałem to na urodzinach kolegi... z kolegami oczywiscie i tak mam swoj serwer na którym był taki tryb ale nie zapłaciłem za chosting i cała praca poszła sie powiesić
Przygotuj plugin, podaj mapy. Propozycje to każdy umie składać, ale robić nie ma kto. Pomyśł z automatu pójdzie do kosza, brak pluginu i map. Pomyśł jest słaby. Ale jeszcze nie jest to D.N.O :c.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie