Witam. Dzisiaj rano gdy chciałem wejść na serwer Minefox i wpisałem hasło pokazała mi się informacja że źle napisałem hasło. Pisałem 3 razy hasło i dalej była ta informacja... Czy można by było zresetować moje hasło? Nick: Drapo111
Już wiem kto mi ukradł konto. 2 gracze: Krowa123(czy jakoś tak) i popek123321(Też jakoś tak)
Bez dowodow nic nie wskurasz a już tym bardziej nie sprawisz ze graczy zostaną ukarani... Jak masz dowody to pisz a nie rzucasz oskarżenia wyssane z palca
(05-October-2016 16:09:25)supmegamiki napisał(a): [ -> ]Bez dowodow nic nie wskurasz a już tym bardziej nie sprawisz ze graczy zostaną ukarani... Jak masz dowody to pisz a nie rzucasz oskarżenia wyssane z palca
Ale się pytali obydwaj o hasło, napisałem im że nie podam i nagle wywala mnie i nie mg się zalogować
Dowody: Film/SS
Kosz jedynie :l
Jeśli masz dowody napisz w dziale: Skargi/Odbanowania i zastosuj się do wzoru. Tyle w temacie. Odzyskales hasło?
(05-October-2016 16:16:32)MrDemonik22352 napisał(a): [ -> ]Jeśli masz dowody napisz w dziale: Skargi/Odbanowania i zastosuj się do wzoru. Tyle w temacie. Odzyskales hasło?
Dowody dam A Hasła nie. I czy możesz dać linka do tej zakładki? (jestem nowy i nie ogarniam)