MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Questy na WvsP {}"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ostatnio grałem se na WvsP 2 i moj mózg wpadł na pomysł zrobienia questow na WvsP 2 i 1 np. zabij 100 potworow z luku i za to by były rozne przedmioty typu Ala boskie np rog ktory daje tylko szybkosc
Niektóre questy byly by od jakiegos levela by byly coraz trudniejsze np:od 10 lvl zabij 50 plugawcow a od 100 lvl zabij 200 smokow z luku. Pozdrawiam wszystkich oprocz Fana_Zeta .Jak zobaczysz mnie w rudym 102 pędzącego w twoją stronę dzialem zis 2 nawet mama ci nie pomoze -_-
questy za które wylatują ala boskie totalny bez sens Tongue jakby miały by wyglądać te ala boskie itemy a może odrazu boskie za nie hmmm ale przecież są płatne i na stałe .... Pomysł nie przemyślany nagrody kompletnie z kosmosu Smile a sam pomysł średni
Byłoby z tym masę roboty, a Banan na pewno nie weźmie się do tego, ponieważ twój pomysł zmienił by WvP w coś Ala Rpg, tak więc na NIE.
Twój mózg wpadł na fatalny pomysł i jestem pewny że taki pomysł nie zostanie wdrożony na serwer.
Miałem podobny pomysł i też zostałl bardzo ciepło(zimno) przywitany przez społeczność Wink.
Pozdrawiam wszystkich oprócz Frajer_Zet
Jestem na nie ;v
Dlaczego ?
u góry odp Big Grin
Dziękuje za opinie [Obrazek: 0003N72TEU2SUUQ6-C116-F4.jpg]
Na nie. WvsP stało by sie RPG =/.
@up. T-34-85 Rudy *-*
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!