MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: pomożecie ???
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
czy byście nauczyli mnie biznesu bo itemy mam do niczego byle jakie i tyle nigdy nie moge na nic nzabierac mam zafsze poniżej 5k :/
Mój brat dorobił się na Ender Warlordach (50 lvl expowisko ) dropały mu zbroja z smoczej kości i sellał 1 item za około 1k ale i się dorobił w 3 dni 30k Tongue Ale to jak umiesz z nimi się bić a on umiał ;d
Polecam ci zbierac diaxy lvl 7 i sprzedawać po 13k
Ja bym ci polecał sprzedawać zwoje samonaprawy ponieważ nikt już tego nie sprzedaje jak jeszcze miałem swój łuk to w 2-3.. ok 80k na konto wchodziło każdy zwój po 3k szedł.
a jakies w maiare łatwe expoiwsko podpowiecie :/ bo ja mam tak wolnego i mulącego neta że na prawie wsyztkim padam :/
jestem do niczego nie moge zabić nawet ender war lorda Sad
Amazonki.
Ja tam expie zawsze na amazonkach
Zarabiam na sprzedawaniu strzał, jeden stak za 700, ida spokojnie
Zawsze możesz także wystawić stack mięsa, gracze z wyższym LvL często kupują
ta kiedyś sprzedawałem stack mięska za 400 ale to nic nie dawało za mało to dla mnie jest a na amazonkach nie expie bo mnie jak zafsze prszez lagi neta zabiją :/
paw ja ci polecam exp 50 lvl - dobry drop, dropią diax sety - sa drogie i potrzebne, a warlordy to Free Kille Smile (przynajmniej dla mnie xd) ja się na nich nieźle dorobiłem :v

a i jeśli chcesz mieć szybko tyraela, to polecam bossa 50 lvl - FK, dropią w 40% klejnoty lvl 6 i troche $ - żeby było łatwiej na środku areny włącz w beaconie siłę II czy tam I używąjąć diaxa lvl 1 Smile
Stron: 1 2
Przekierowanie