MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] [Unban] Error_501
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazwa użytkownika zbanowanego: Error_501
Jesteś recydywistą?: Nie
Dlaczego chcesz dostać unbana: (Napisz dlaczego dostałem bana a potem dlaczego chce dostać unbana) Napisałem na skywars do koleżanki "pacz jak skacze na skryptach." Ale nie chodziło mi o mnie tylko o Policjanta kamiego (kami) ponieważ jest bardzo dobry w skakaniu w minecraft. Chce dostać unbana ponieważ nie zrobiłem nic złego. Troche nieporozumienie.
Serwer: Minecraftowo.pl
Za co dokładnie dostałeś bana i od kogo? Bo wydaje się to podejrzane
(04-October-2016 20:38:40)Basc napisał(a): [ -> ]Za co dokładnie dostałeś bana i od kogo? Bo wydaje się to podejrzane

Dostałem bana od kami za napisanie na chacie pacz jak skacze na skryptach do koleżanki ale kami spadł i raczej nie zrozumiał że chodzi o niego.
Pewnie kami zrozumiał to jako przyznanie się do cheatów, że masz skrypty.
Powód beznadziejny, mogłeś napisać przed napisaniem tego, że będzie to żart. Teraz to zależy od kamiego czy cie odbanuje czy nie.

Czekamy na twoją odpowiedź kami !
To by było jeszcze bardziej bez sensu bo ja wtedy nie skakałem jak to napisałem...
@Hydrant Nie ważne czy żart czy nie żart ban był słuszny koniec tematu

Witaj Graczu. Twoja prośba o odwołanie od bana została rozpatrzona negatywnie. Dalsza gra na naszych serwerach jest dla Ciebie zabroniona.

[Obrazek: image.php?di=AUVY]

Przysługuje Ci jedno odwołanie od bana.

Pozdrawiamy,
Administracja serwera
Przekierowanie