Nazwa użytkownika zbanowanego : UranHare_
Jesteś recydywistą?: tak
Dlaczego chcesz dostać unbana: Chciałbym dostac unbana poniewaz dostalem go ,,obraze ojca '' lecz go nie wyzywamlem . pisalem tylko ,,Twój tata " Uważam że nawet jeżeli dostal bym bana za takie cos to napewno nie perma ...
Serwer: mineserwer.pl
Nikt nie sprzeciwia się dowodom, więc możesz je tu spokojnie wstawić. Kto cie zbanował?
Trzeba bylo pomyslec zanim sie takie cos napisalo , ale fakt za to perma sie nie powinno dostac.Według mnie ub dla gracza lub ban na przynajmniej 3-4 dni taka moja opinia
PS: uran gra slabo w csa

Xkornelka Lub Gosia poniewaz nie ma mojego nicku w skargach a pomocniczka ta i policjantka nie zbyt darzą mnie sympatią
obraza ojca? "twoj tata" ja rozumiem tfuj stary ale cholera tfuj tata wez sie ogarnij

z napisanie twoj tata ?
skad nieby taka mysl ze pisalem to do kogos
To, że nie darzymy Cię sympatią możesz dziękować sobie, za swoje dziecinne zachowanie

Jednak nie mamy prawa Cię banować ot tak, ja tego nie zrobiłam, Gosia jak się wypowie to się dowiemy
Nie sugeruj się tym, że Ci się wydaję, że my Cię nie lubimy, dlatego zbanowalismy, myśl
reszta pomocnikow jest dla mnie milsza

"Milsza" ?
Ja też jestem dla Ciebie miła na serwerze, bo jednak od moderacji można by tego wymagać..
Jednak jeżeli Ty, ostro mnie wyzywasz na Skype/Ts, oczywiście z jazda po rodzicach gratis to nie będę Cię darzyc jakaś super sympatią.