MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] UNBAN <MaikiPL>
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nazwa użytkownika zbanowanego : MaikiPL
Jesteś recydywistą?: Nie.
Dlaczego chcesz dostać unbana:Tak jak pisalem we wczesniejszym UB ,ze zostalem zbanowany przez Grzeska88899 bezpodstawnie , oczywiscie nic nie majac. Jeszcze w tym samym dniu z moim swiadkiem i kolega G3XBK dostalem UB od Kalisa czego on byl swiadkiem. Dzisiaj chcialem wejsc sobie i pograc a tu patrze ban za cheaty? Jakim prawem jak dostalem UB od Kalisa i sprawa byla wgl zamknieta ,a tu znowu ban ciekawe za co. Ja zadam sprawiedliwosci i chce dostac tego UB gram normalnie bez zadnych wspomagaczy... Grzesiek najwyrazniej popelnil blad dajac mi tego bana ale zadziornie sie bronil gadajac z nim na ts.
I wgl jaki normalny pomocnik mineserwera pisze takie rzeczy do gracza https://scr.hu/D3ApXq .Ja to odbieram tak ,ze byl zadowolony z popelnionego czynu, przez tego bana ,ktorego dal mi bezpodstawnie. Ja zadam sprawiedliwosci. A Grzesiek jak wiekszosc moich kolegow pisze ,ze dawno powinien zostac wyrzucony.
Wiec prosze was nie banujcie NIEWINNYCH graczy tylko tych co uzywaja niedozwolonych rzeczy. Prosze o udzielenie sie osob znajacych temat.
Dziekuje.
Serwer: mineserwer.pl
Prośba o unbana przysługuje tylko raz.
Kurcze wiedziałem że tak będzie dlatego jak jest grzesiek na wd to wgl boję się kliknąć w myszkę jestem za ub. Kappa.
Dziekuje za wypowiedz marcinek889... Bynajmniej ja nic nie mam wielkrotnie mowiac na trybie ze kto chce niech sobie mnie sprawdza bo ja nic nie mam do ukrycia.
Maiki powinnien dostac ub a ze Grzesiek sie uwziol na niego jak reksio na szynke to administracja jest 0/10. Kto normalny pisze takie rzeczy tak jak w tamtym ss... Nie ruzmiem tego. Grzesiek powinnien mniec degrade.
Moim zdaniem powinien dostać ub ponieważ grałem z nim parę miesięcy i maiki gra uczciwie nie ma żadnych cheatow a Grzesiek takie rzeczy wypisuję
Tak, administracja nie ma co robić tylko wkurzać ludzi :')
Z tegoo co wiem, chyba dostałeś bana znów od Banana.
I nie wiem po co to stawanie za kolegami, i tak nie macie żadnego wplywu na to czy otrzyma ub czy nie.
Kornelka moi koledzy przynajmniej wiedzą że nic nie mam w porównaniu do administracji.
A to koledzy nadzoruja Cię 24/7 czy nic nie masz?
Błagam Cię.
Mój brat tez sobie gra ma róg na WD i co on nic nie ma gra normalnie to ja też nic nie mam. W sumie jak gadałem z Grzesiekm w dzień bana to proponowalem mu już wielokrotnie po banie, żebym został przez niego sprawdzony... Ale tłumaczył się ze juz jest zapozo. A wgl skoro miał " podejrzenia " to dlaczego nie sprawdził tylko automatycznie dał bana... Co jak zrobiłem SS to był z tego zadowolony.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie