MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [UnBan] WolfTheWolf
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Nazwa użytkownika zbanowanego : WolfTheWolf
Jesteś recydywistą?: Nie wiem co to oznacza
Dlaczego chcesz dostać unbana: Dlatego że byłem chwile na Ms i poszedłem na inny serwer potem wbijam na Mineserwer i patrze ban za killaure ktoś włamał mi się na konto i grał na nim. I bym chciał dostać tego UnBana Mineserwer to mój naj ulubieńszy serwer <3
Serwer: Mineserwer.pl
Powód jest bezsensu...
Podstawowe zasady są nie wchodź na inne sieci niż banana, a jak już to na innym nicku i na innym haśle
Było to mówione 100 przez twoją głupotę nie dostaniesz ub
I prośbę o ub składa się raz http://mineserwer.pl/Temat-Odrzucone-UNBAN-WolfTheWolf
No to twoja wina, ze miałeś łatwe hasło
Nawet nie do końca musimy Ci z tą historyjka wierzyć.
No to muszę UB kupić Sad
@up: Jak tak mówisz że''kupisz ub" to na pewno chatowałeś jak byś był nie winny to byś się kłucił i dawał się sprawdzać ile wlezie.
Ale i tak by go mie dostał za pewne tak że jaki sens w tym kluceniu się ?
Przyznał się, że źle zrobił, że to jego bezmyślność, to sie ceni Wink
Nie no w tym komentarzu tez żeś grojczan dowalil... A WolfTheWolf bynajmniej z tego co wiem nie ma cheatow.
(04-October-2016 07:24:30)rikardop0909 napisał(a): [ -> ]Nie no w tym komentarzu tez żeś grojczan dowalil... A WolfTheWolf bynajmniej z tego co wiem nie ma cheatow.

Ty wiesz co ty piszesz? Napisał jasny powód ''poszedłem na inny serwer potem wbijam na Mineserwer i patrze ban za killaure ktoś włamał mi się na konto i grał na nim'' nikt go tu nie oskarża , że ma Cheaty.
@marcinek899 po co ja pisałem że bd musiał kupić UB ??
Już mam myśli że nie dostane UB więc?
Stron: 1 2
Przekierowanie