MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Banner dla Kalisa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam postanowiłem zrobić mały "prezent?" a dokładnie banner na kanał Kalisa dlatego prosze was o sugestie co moge dodać jak to może wyglądać.

Dlaczego postanowiłem zrobic banner dla Kalisa? Ze wzgledu ze jego obecny banner jest z teamplate wiec przydało by się odświeżyc

Teamplate - Praca stworzona przez kogos innego udostepniona w internecie z mozliwoscia zmiany nazwy na swoja.

Jeżeli masz jakies sugestie pisz a dostosuje sie do nich Wink
Jesli mozesz z chęcią u ciebie bym zamowil banner ;p

Co do Kalisa pewnie cos z minecraftem kolorki czerwony/zółty bo to jego charakterystyczne barwy + jakies linki na bannerze czyli do fb, forum i te sprawy
^Niestety albo stety współ pracuje z paroma firmami " obecnie " również z cortonem jak i 3 osobami prywatnymi wiec nie mam mozliwosci robienia bannerow za darmo. Wole zrobic logo i dostac XXXX ZL zamiast pomeczyc sie i zrobic banner w 2-3h za darmoche Wink Wiec jak chcesz ja zawsze zrobic moge ale tak jak juz pisałem za opłata. Robie banner kalisowi bo akurat mam wene i wiem jak chce to zrobic.
Jak nam udostępnisz ten baner, co Kalisowi robisz, zobaczymy czy się opłaca u Ciebie zamawiać Smile
Spoko nie narzucam sie jak masz zawolone miejsca. Ale jak bedziesz kiedys mial czas lub wene to mozesz zrobic ;p Oczywiscie kiedys ustalimy
@MrRayqq odezwij sie na pw.

@Kapo44 ja nie robie na zamowienie grafik i to nie forum od tego, to że kogos znam i mu pomoge zrobic to moze i tak Wink Ale nie robie komus na zamowienie ze wzgledu na to ze nie mam na to czasu.
Przekierowanie