MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Ninja VS PiroTechnik
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam! dzisiaj poruszymy temat o dwóch mega klasach(oczywiscie tez skrytobójca) czyli: Ninja oraz Pirotechnik

Cena:
Ninja : 25,000 fe
Pirotechnik : 8,000 fe

Teraz podam 4 sytuacje dlaczego te klasy są dobre Smile

Sytuacja 1: PiroTechnik
Zauzmy ze gonicie naprzyklad takiego: Maniusa czy _Gejkman_(Wszyscy pewnie nich znaja ) i macie pirotechnika i manius czy tam _gejkman_ ma +2 hp więc uzywacie jego kuli i strzelacie w niego i zabity Smile

Sytuacja 2: Ninja
Dobra, macie ninje i o nie! Kto atakuje wasza druzyne! Próbujesz go sklepac na nic! więc wskakujesz na drzewo i strzelasz w niego. Pózniej przychodzi twój kolega który ma nie wiem. Miecz dusz i Boski róg mocy. uzywa rogu i zabija tego kto atakuje waszą druzyne lecz przedchwila zabraliscie mu wiecej zycia Smile Dlatego skok klasy ninja tez jest bardzo dobry Smile

Sytuacja 3: PiroTechnik

Dobra, atakuje was naprzyklad: Skkf10 który ma wszystkie boskie!
Bijesz go i na nic! Więc uzywasz kulki ognia i bijesz go. napewno zginie!

Sytuacja 4: Ninja

Uwazasz, ze musisz gdzies isc. a chcialbys poexpic troszke kasy ale zeby cie nie zabili ;( więc szukasz dalej gdzies miejsca. I znalazles! lecz nie mozesz tam budowac i dostac sie wogole! od tego masz skok ninjy Smile

------------------------------------------------------------------
Moim, zdaniem Ninja + Pirotechnik to zgrana paczka Smile

Moze, byś sie ruszył? Zagrałbyś z kolega.

Bierzesz sobie ninje a kolega pirotechnika Smile
Pirotechnik jest do tego że jak zdedamy z dobrymi itami to bieżemy piro ktury jak na śmieciowe ity jest bardzo mega XD
A ninja to już bardziej dla graczy którzy mają ity.
Czy mi sie wydaje czy pomysł zsępiony od Lorda ?

Zreszta nie wiem po co porównujecie ninje do innych klas jak ninja jest najlepszy.. -,-
A tak poza tym w niektórych miejscach błędy ortograficzne.
[Obrazek: no-comment.jpg]

Idź za las, idź za las... Ja porównałem raz dwie najlepsze klasy, a ty porównujesz Ninje z Pirotechnikiem... Przecież to co gadasz to kompletne bzdury. Ninja jest TYSIĄC JEDEN razy lepszy niż pirotechnik...
Chyba każdy wie że zgapione.
Nie tylko to że zgapione ale autor szuka okazji żeby nabijać jak się tylo da. Niech ktoś kto ma uprawnienia da Mu warna.

Co do porównania klas to jak jeszcze rozumiałem temat Lorda to ten jest wgl nie ma sensu odpowiedź jest prosta i większości znana.
Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie