MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Odrzucone] Serio? O.o?
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Nazwa użytkownika zbanowanego : xBaksiox
Jesteś recydywistą?: Tak 5/10
Dlaczego chcesz dostać unbana: Więc, wczoraj ostatni raz grałem na moim koncie xBaksiox. Grałem wtedy na WB. Jakiś gracz (chyba PaprykQ) twierdził że mam cheaty. Ja nigdy cheatów nie miałem, już mnie kiedyś SnowPL sprawdzał na 2 koncie i nic. Dzisiaj wbijam a tutaj ban! Ban? No ciekawe serio... Mam nadzieje że osoba, która mnie zbanowała się wypowie. Ps. Grałem wczoraj na classic pvp, może AC? Czy ktoś z administracji? Czekam na odpowiedź.
Serwer: MineSerwer.Pl

--> https://zapodaj.net/c5cadc14caacc.png.html <--

Nwm czemu ale to chyba Piotrovsky, wczoraj na lobby się tak gapił jak bym miał bóg wie co :#
Ac banuje z powodem killaura wirc to napewno nie on.
"Tak 5/10"
Jesteś 100% recydywista
Na logowaniu często wbijają ludzie z włączoną killaurą + criticalsem. Tak, wydawało mi się że widziałem Ciebie jak przy logowaniu od razu machałeś łapką + specyficzny podskok przy criticals, ale z racji tego że nie miałem czasu dalej siedzieć przed kompem - poszedłem sobie. Podkreślam - wydawało mi się, oczywiście mogłem się mylić.
Więc to nie ode mnie ban. Gdyby to było ode mnie - dostałbyś nagranie Wink
Kornelka, tu się z tb zgodzę :"D

Ps. Piotrovsky, tak to jest jak się nudzisz na lobby i czekasz na kolegę :"D
Zbanowala Cię Gosia za cheaty które miałeś Wink
Po 1. Cheatów nie miałem Po 2. Powinna mnie sprawdzić. Po 3. Ma jakiś dowód cokolwiek?
1.Czy my będziemy myślisz kolekcjonować dowody na każda osobę ktora banujemy?
2. Chyba jak widać, że ktoś ma cheaty, to sie go banuje a nie jeszcze sprawdza, tak caly serwer myślisz sprawdac ?
Pomyśl Wink
No dobra, źle się wysłowiłem. Ale ja nie mam cheatów... ;-;
W takim razie ja powinienem codziennie sprawdzać typów którzy podskakują i kręcą się na lobby? Tak samo no-knock nie da się odpychać to też musimy sprawdzać?
Jak widać cheaty to nie ma co sprawdzać.
(03-October-2016 19:57:28)kami napisał(a): [ -> ]Możesz tutaj kłamać, nie ma ktoś inny dostępu do konta? Bo skoro twierdzisz, że nie Ty cheatowałeś/aś to może ktoś inny grał na Twoim koncie?

To był on, mam nagranie które pokazałem Gosi, a ona go zbanowala. Jeśli będzie trzeba podesle te nagranie ale w piątek.
Stron: 1 2 3
Przekierowanie