MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bronie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Hej. Chciałbym żeby były bronie jednorazowe na W vs P 1 to by pomogło graczom np: ktoś ma boga a nie ma vortex to kupuje i wydaje 500$
Raczej banan czegoś takiego nie zrobi.. Wyobraź sobie, że gra jakoś 50 graczy, i te 45 z nich jest potworami.. Ktoś jest w stanie nabić 2 lvl sobie, gdy zakupi smoczy oddech a posiada vortex/róg itp.. Po za tym, gdy ktoś jest początkujący i klepać się nie potrafi to nie potrafi za bardzo ogarnąć i bardzo szybko deda, więc nie opłacało by się zbyt :v Po 2 banan mówił, że już raczej żadnych bronii ani klas nie będzie wprowadzał do w vs p
(02-October-2016 19:01:15)Kapo44 napisał(a): [ -> ]Raczej banan czegoś takiego nie zrobi.. Wyobraź sobie, że gra jakoś 50 graczy, i te 45 z nich jest potworami.. Ktoś jest w stanie nabić 2 lvl sobie, gdy zakupi smoczy oddech a posiada vortex/róg itp.. Po za tym, gdy ktoś jest początkujący i klepać się nie potrafi to nie potrafi za bardzo ogarnąć i bardzo szybko deda, więc nie opłacało by się zbyt :v Po 2 banan mówił, że już raczej żadnych bronii ani klas nie będzie wprowadzał do w vs p

ale chodzi mi o W vs P 1 nie 2
No ale banan też nie ma zamiaru wprowadzać nic do w vs p 1.. To już raczej skończony, i bardzo udany tryb, który odniósł wielki sukces.
Zadnych boskich jednorazowe nie bedzie Banan jusz nic nie dodaje na w vs p i za 500 to za mało

Do zamkniecia
Jestem na Tak i na Nie Tongue
Moim zdaniem jest jak powinno być.
Bezsensu wyobraz sobie caly team co ma miecz pioruna.
@up tak tyle, że nie każdy ma to 500$ i nie każdy chce to wydawać na 1 rundę a raczej wolałby zbierać na coś lepszego np na bossa.. takie coś było by tylko ostatecznością, kiedy ktoś nie ma co robić z pieniędzmi.. - tak jak ja xd
Jestem na Nie!Tongue
Stron: 1 2
Przekierowanie