MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Mam pytanko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Opola się kupić berlo?
?????????????????????
Opole jest dość bogatym miastem i stać jego zarząd na kupienie Berła
----
Tak, opłaca :V
@up xD
Ją bym wolał kupić wszystko tylko nie berło bo nie chce być noobem... (berlowcem)

@Up2 xD to prawda xD
Najpierw kup słownik ;P.
Nie opłaca się kupować berła!!! Jeśli kupisz berło będziesz klasyfikowany jako: "słabiak z berelkiem". Jeżeli chcesz cokolwiek mieć na tym trybie, to kup sobie łuk wiary, jeżeli nie chcesz zbliżać się do potworów.
Ponieważ berło nie zalicza kil'ów, a łuk już tak.
@up 4 smiechłem ;p
Lepiej kup smoczy oddech jak nic nie masz
Ale dobrej zabawy nie gwarantuje, bo nie da sie grac przy 30 osobach

Jak ja kiedyś potrafiłem zagrać 10 gier w 1 dzień jak się wkręciłem, to teraz gram 1-2 jeśli już Undecided
Najpierw piszesz wątek, na co wydać hajs. Odpowiadają ci, żebyś kupił berło, to nie mogłeś w tym samym wątku zadać tego pytania? To jest nabijanie postów. Jak można być tak niereformowalnym?
Co do tematu polecam kupić vipa i oddech,
@Up2 ty już nie narzekaj, zamiast cokolwiek zrobić w tym temacie to ty tylko narzekasz..

a co do tego wątku, to jego autor chyba trochę przesadza z ich ilością i bezsensownością...
Do obrony polecam kupić berło. Jeśli ktoś zginie od berła to jest to jego wina. Tacy gracze co piszą do innych "tylko z łuku potrafisz" nie umieją pogodzić się z porażką. To samo dotyczy berła. Dodgy
Przekierowanie