MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] DominikPL1590 v.4
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Twój nick z gry: Dinner
Nicki osób posądzonych: DominikPL1590
Najdokładniejsza data zdarzenia: 30.09.2016r.
Opis zdarzenia: Chcę napisać iż W skardze pewnej Banan pozbawił go uprawnień na GTA, co jak widać się nie stało, gdyż:
- Posądzony wyraźnie zaznacza, że ma permisję do komendy /deny, której zwykły gracz nie posiada.
- Gracz ma Gangstera, mimo że w ogóle tam nie gra, więc ma on wiecznego od Banana, lecz ten fakt jest trochę błachy, ale powyższy mówi sam za siebie.
Dowody: http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=EI8E
https://www.youtube.com/watch?v=Nv5beSd8TuQ
Sugerowany wymiar kary: Ech... Pewnie znowu nic nie dostanie jak zwykle.
Serwer: ms
Podejrzewam, że Dominik pisał to w sarkazmie...
Poza tym nie macie komendy /deny?
A ty co byś powiedział, gdyby ktoś niechciany łaził Ci po działce? I won to nie przekleństwo...
"Idź bo deny" nie oznacza, że ma dodatkowe permisje... każdy może tak powiedzieć, aby wypędzić z działki natręta.
Dziwnym trafem nie dawno na ts'ie napisałem mu "siema"

Na co on "wal się". Mało miły pomocnik szczerze mówiąc.
Jeżeli tak chcesz się bawić to ok. Znam parę osób, które podostawały u nas bany za prowokację Big Grin
Coś jeszcze?
Jak chcesz?
Kara dla was obydwu czy bez? Smile
Bez ok..., ale mogę to zedytować jak chcecie. Po za tym Banan wyraźnie pisał, że Dominik stracił uprawnienia na GTA, uznałem, że powinienem o tym napisać. Możecie wrzucić do kosza, ale myślałem, że powinien o tym napisać. Sorki Sad
SKARGA ODRZUCONA

[Obrazek: MJxVhji.png]

-=Administracja=-

Akcja: Zamkniecie + przeniesienie wątku do kosz.

Prawdopodobne przyczyny odrzucenia skargi (czyli jedno lub więcej powodów jest przyczyna odrzucenia twojej skargi !)

[Obrazek: MJxVhji.png]
1. Zły dział Skargi
2. Niezastosowanie się do wzoru skarg.
3. Źle dodane dowody w skardze lub ich brak
4. Źle zatytułowany temat

Dodaj skargę prawidłowo a zostanie rozpatrzona
Przekierowanie