MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [SKARGA] Polski_Danio
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Twój nick z gry:
Nicki osób posądzonych: Polski_danio
Najdokładniejsza data zdarzenia: Dzisiaj 7:30
Opis zdarzenia: Gracz daje mi bezsensowne punkty reputacji.
Dowody: http://prntscr.com/co8rmy
Sugerowany wymiar kary: ----
Serwer: Forum

Jak widać teraz usunął i chce udawać niewinnego.
Rozwiąże to ktoś?
Nie , bo nie ma dowodów
Są dowody Smile
Dostał tylko 2 minusy za obrazę i głupi post...
Ech. Boshe ZNOWU reputacja. BOŻE CZY TY TO WIDZISZ? XD
Ale tak serio repu nic nie znaczy face...
Nieznajomy sam powinieneś dostać bana za dawanie minusów
Nieznajomy powinnien dostać bana za kradzierz konta Velmen Smile i grania na nim na cheatach
a tak do nieznajomego odemnie wygrałem zakład Wink

Polski_Danio to Velmen któremu nieznajomy ukradł konto z tego powodu daje mu negi..
Tak jak w jego skardze która została odrzucona Sad było zdjęcie gdzie Polski_Danio pyta się na msg
nieznajomego czemu ukradł mu konto. A on odpowiedział po swojemu Dodgy 'bo taki miałem kaprys'. Jedno znaczne jest to że Nieznajomy tylko umie obrażać, skarżyć i ukradł konto Velmenowi gdzie wydał pięniądze na usługi. Nalerzy mu się ban na forum i też na serwerze! (mineserwer)
Nie ma to jak się kłócić o 3 minusowe diaxy Smile
Jestem ciekaw, czy zgłosiłbyś taką sytuację, gdyby Ci zrobił spam plusami Smile
Co do tej "kradzieży". Z tego co mi wiadomo, to chcieliście się wymienić kontami (Jeżeli z ostatniej skargi dobrze zrozumiałem), ale on Ciebie oszukał. Twoja głupota, takich rzeczy się nie robi. Jedynie co możesz zrobić, to:

1) WYGENERUJ SAM NOWE HASŁO!

Jeśli po rejestracji konta na serwerze, zgodnie z zaleceniami podałeś adres email przypisując go do konta poprzez komendę:
/email add Adres PowtórzAdres

to wygenerowanie nowego hasła jest dosyć proste. wystarczy wejść na serwer i wpisać komendę:
/email recovery Email "Podany przy rejestracji"
Po jej wpisaniu zostanie wysłane nam nowe hasło na adres email!

2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!

Jezeli nie miałeś kupionej usługi lub nie przypisałeś adresu email, to nie jesteśmy w stanie pomóc gdyż nie możemy zweryfikować kto był właścicielem konta.
Dalej sobie wymyślajcie jakieś historyjki -_- I piszą mi na msg oddaj konto oddaj konto oddaj konto -_-
Stron: 1 2 3 4
Przekierowanie