MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: UB -,-
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Nazywam się _Rudy_Pawel_ Ostatnio dostałem perma za (NIBY powtarzam NIBY kill aure).
Chciałbym wytłumaczyć moje nwm jak to nazwać (to że sie czasem nie obracam albo głowę mam do tyłu -,-). Wszystko jest spowodowane po 1. internetem (ponieważ mój internet został uszkodzony mam owiele słabszy 2 min ładowała mi się strona -,-) po 2. komputer (mój nowy komputer niestety trafił do naprawy -,- i mam 14 letniego (nie chcę się wyrażać)... Na wielu serwerach dostałem perma za to ze niby mam kill aure -,- ale mam dosyć pisania o jednym Dodgy ale tutaj sporo czasu poświęciłem na grę -,- oglądałem forum i skarg na mnie nie widziałem, ponieważ nie podpalam, nie wyzywam, nie przeklinam, przestrzegam regulaminu -,-) Jeżeli nie dostanę ub no to niestety tyle czasu w nic Sad
Musisz sie dogadac z tym kto Cie zbanowal.
Nikt inny Ci nie pomoze.
Tak jak Kalis napisał, jak banują niech robią SS
Więc niech osoba, która zbanowała da dowody
Kup se może UB
niech poczeka ... bo po mu wydawać od razu hajs jak nie wiadomo czy zaraz nie dostanie UB bo cie pomocnik pomylił czy coś
Od kogo dostałeś bana ?

Jeśli zamierzasz się wytłumaczyć zapraszam na TeamSpeak3 tam doszczętnie Cię sprawdzę.

IP: Ts.MineSerwer.Pl
nie wiem

dajcie lapke w gure dziekuje
Bana dostał ode mnie po paru dniach obserwacji chyba przedwczoraj albo w niedzielę.
Mnie tam wyszło, iż masz cheaty. Parę dni obserwowałem, jak bijesz i specjalnie stanąłem w miejscu kilkakrotnie.
Dostałem skargi praktycznie od każdego na cb.
UB nie będzie.
Gracz zbanowany, zamykam
Przekierowanie