MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: zniknięcie gildii
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam,
Moja gildia KiWi w niewytłumaczalny dla mnie sposób "zniknęła" - tzn. już tłumaczę:
- działa polecenie /baza
- w poleceniu /informacje gildia jest i wszystko się zgadza, termin ważności nie upłynął
ale teren nie jest chroniony! nie ma informacji "wkroczyłeś na teren gildii" i zniknęło to animowane serce gildii.

Co się stało? Proszę o pomoc.
Informacja "wkroczyles na teren gildii" nie zawsze sie wyswietla. Moze ktos przedluzyl rozmiar?
I patrzyles czy inny gracz (nie z gildii) moze kopac?
Tak, już to sprawdziłem, może kopać każdy - gildia całkowicie straciła ochronę. Z dnia na dzień.
Nikt nie atakował, są 3 życia. Jest termin ważności. Nie rozumiem tego. Bug serwera?

Gratka - jest gildia do zrabowania Smile
Troche tak dziwnie w sumie, nie wiem czym to moze być spowodowane ... Sad na mf wszystko działa jak powinno
Myślę, że pozostaję Ci usunąć ją i założyć jeszcze raz w tym samym miejscu.
Moja gildia również nie działa, przez co straciłem bardzo dużo
podobnie jak gildia w której jest mój kolega
nie podoba mi się to Angry
liczę że to naprawicie
i nic dziwnego że tak mało osób tu gra
nie pozdrawiam
To PechBig Grin
A więc widzę, że nie tylko moja gildia zniknęła...

Ja się całkiem zniechęciłem do gry, po tym co się stało. Liczyłem jeszcze, że to jakiś prosty błąd oprogramowania i Kalis coś poradzi.
Gram na tym serwerze od ok. 2 lat. To już któraś tam edycja, w której buduję gildię ale jeśli nie można być pewnym gildii, to niczego nie można być pewnym i to bardzo zniechęcające.
Nie mały pech bardzo duży pech fingaf
Zamykam, wczoraj (10.10) oficjalnie wszystkie gildie zostały wykasowane informacja była na serwerze przez 4 dni.
Stron: 1 2
Przekierowanie