MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Katana
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co specjalnego ma w sobie katana i jak zabić ninje?
Zabijanie ninjy jest dosyć uciążliwe, więc za bardzo nie ma na to rad, jedyne co mogę doradzić to tylko to, że jak jeżdzisz autem to jest czasem ją łatwiej zabić. A katana ma w sobie duży iloraz $wagu +1000 do $wagu xD, a tak naprawdę to jest o 0,25% gorsza od łoma xD
Posiada ona bardzo dużą liczbę użyć dzięki czemu niszczy się znacznie rzadziej niż inne bronie.
A na Ninje popularnym i legalnym sposobem jest zabijanie ich poprzez uderzanie ich samochodem w nich samochodem . Szansa na drop tego miecza jest naprawde mikroskopijna a więc nie licz na to, że wydropi ci coś po paru sekundach :V.
Mam nadzieję, że pomogłem. Smile
Łom jak napisał Dinuś jest lepszy od katany. Co prawda niewiele ale jest to odczuwalne na bankach. Taki łom ci dropi raz na parenaście kolumbijczyków, a katana raz na pareset ninjy. W sumie wydaje mi się, że spoko rozwiązaniem było by dodanie katanie ostrości 1. Jak myślicie ?
CreepyStar dodanie katany z ostrością odpada bo byłaby ona zbyt OP.
Co do do dropu katany, hartowany łom (z kolumbów) dropi częściej niż katana, a zadaje o 0,25 obrażeń więcej. Jednak katana (z DURABLITY:1) jest bardziej wytrzymała.
Zawsze można nosić 2 łomy. Wolę postawić na moc niż wytrzymałość i $wag Smile
Katana - Katana jest bronią bardziej wytrzymałą od takiego łomu. A natomiast ma mniejszy Damege od łomu, tak jak napisali gracze @up

Ninja - Mob który zachowuje się jak Enderman, trudno go zabić, a najłatwiej przy użyciu auta. Wystarczy być w aucie i przejechać Ninje kilka razy, a ta po jakimś czasie pada.
(28-September-2016 21:35:17)SuicideSquad napisał(a): [ -> ]CreepyStar dodanie katany z ostrością odpada bo byłaby ona zbyt OP.
Co do do dropu katany, hartowany łom (z kolumbów) dropi częściej niż katana, a zadaje o 0,25 obrażeń więcej. Jednak katana (z DURABLITY:1) jest bardziej wytrzymała.
Nie była by OP tylko była by bardzo dobra w biciu i jeszcze bardziej pożądana przez graczy. Wyobraź sobie jaki jest duży przeskok w damage'u między: Hartowanym łomem (kamienny miecz, ostrość I), a Nożem taktycznym (diax miecz, ostrość I). Katana ostrość I wyrównała by to oraz dodała full graczy chcących wydać dziesiątki tysięcy $ na ten item. Proponowałbym aby drop na nią był by mniej więcej taki jak na katane z niezniszczalnością VI.
Dokładnie o to mi chodziło Walcownik. Katana ostrość 1 dobrze by wyważyła grę.
Przekierowanie