28-September-2016, 20:27:25
28-September-2016, 20:38:51
Zabijanie ninjy jest dosyć uciążliwe, więc za bardzo nie ma na to rad, jedyne co mogę doradzić to tylko to, że jak jeżdzisz autem to jest czasem ją łatwiej zabić. A katana ma w sobie duży iloraz $wagu +1000 do $wagu xD, a tak naprawdę to jest o 0,25% gorsza od łoma xD
28-September-2016, 20:41:06
Posiada ona bardzo dużą liczbę użyć dzięki czemu niszczy się znacznie rzadziej niż inne bronie.
A na Ninje popularnym i legalnym sposobem jest zabijanie ich poprzez uderzanie ich samochodem w nich samochodem . Szansa na drop tego miecza jest naprawde mikroskopijna a więc nie licz na to, że wydropi ci coś po paru sekundach :V.
Mam nadzieję, że pomogłem.
A na Ninje popularnym i legalnym sposobem jest zabijanie ich poprzez uderzanie ich samochodem w nich samochodem . Szansa na drop tego miecza jest naprawde mikroskopijna a więc nie licz na to, że wydropi ci coś po paru sekundach :V.
Mam nadzieję, że pomogłem.

28-September-2016, 20:56:42
Łom jak napisał Dinuś jest lepszy od katany. Co prawda niewiele ale jest to odczuwalne na bankach. Taki łom ci dropi raz na parenaście kolumbijczyków, a katana raz na pareset ninjy. W sumie wydaje mi się, że spoko rozwiązaniem było by dodanie katanie ostrości 1. Jak myślicie ?
28-September-2016, 21:35:17
CreepyStar dodanie katany z ostrością odpada bo byłaby ona zbyt OP.
Co do do dropu katany, hartowany łom (z kolumbów) dropi częściej niż katana, a zadaje o 0,25 obrażeń więcej. Jednak katana (z DURABLITY:1) jest bardziej wytrzymała.
Co do do dropu katany, hartowany łom (z kolumbów) dropi częściej niż katana, a zadaje o 0,25 obrażeń więcej. Jednak katana (z DURABLITY:1) jest bardziej wytrzymała.
28-September-2016, 21:43:55
Zawsze można nosić 2 łomy. Wolę postawić na moc niż wytrzymałość i $wag 

28-September-2016, 22:01:51
Katana - Katana jest bronią bardziej wytrzymałą od takiego łomu. A natomiast ma mniejszy Damege od łomu, tak jak napisali gracze @up
Ninja - Mob który zachowuje się jak Enderman, trudno go zabić, a najłatwiej przy użyciu auta. Wystarczy być w aucie i przejechać Ninje kilka razy, a ta po jakimś czasie pada.
Ninja - Mob który zachowuje się jak Enderman, trudno go zabić, a najłatwiej przy użyciu auta. Wystarczy być w aucie i przejechać Ninje kilka razy, a ta po jakimś czasie pada.
28-September-2016, 22:02:26
(28-September-2016 21:35:17)SuicideSquad napisał(a): [ -> ]CreepyStar dodanie katany z ostrością odpada bo byłaby ona zbyt OP.Nie była by OP tylko była by bardzo dobra w biciu i jeszcze bardziej pożądana przez graczy. Wyobraź sobie jaki jest duży przeskok w damage'u między: Hartowanym łomem (kamienny miecz, ostrość I), a Nożem taktycznym (diax miecz, ostrość I). Katana ostrość I wyrównała by to oraz dodała full graczy chcących wydać dziesiątki tysięcy $ na ten item. Proponowałbym aby drop na nią był by mniej więcej taki jak na katane z niezniszczalnością VI.
28-September-2016, 22:22:13
Dokładnie o to mi chodziło Walcownik. Katana ostrość 1 dobrze by wyważyła grę.