Witam,
Dlaczego na nowej edycji GTA zostały wprowadzone bariery. Myślę, że one tylko utrudniają grę UWAGA moja opinia w bardzo hamski sposób, bo to nas odpycha, a dlaczego tak właściwe nie można sobie skoczyć z mostu? Bo bariera zasłania? Nie wiem czemu tak i proszę o wytłumaczenie mi tego. A jeśli zostało to wprowadzone bez celu to niech zostanie to usunięte bo w GTA prawdziwym nie ma barier -,-
W 100% się z tobą zgadzam Dinner ! Bariery utrudniają grę i nikomu do niczego nie są potrzebne. Najbardziej irytuje brak możliwości strzelania ze snajpy z dalekich odległości. Dołączam się do pytania po co one są w GTA.
Ja wam powiem czemu. Bo jak wiemy na GTA społeczność serwera robi wszystko byle by gracze nie bugowali trybu. Czyli na przykład żeby nikt sobie nie stał na płotku i nie expił na ISIS. Wiem wiem, te bariery i tak nie działają więc można by je usunąć.
(26-September-2016 18:40:02)Aberforth napisał(a): [ -> ]Ja wam powiem czemu. Bo jak wiemy na GTA społeczność serwera robi wszystko byle by gracze nie bugowali trybu. Czyli na przykład żeby nikt sobie nie stał na płotku i nie expił na ISIS. Wiem wiem, te bariery i tak nie działają więc można by je usunąć.
To niech to będzie, ale tylko gdzie nie gdzie, a nie na całej mapie bez celu -,- gdzie tylko utrudnia snajpienie.
Wydaje mi się, że Banan mówił o tym na jakimś początkowym filmie z nowej edycji. Jak znajdę to podeślę.
Bariery zostały wprowadzę ze względy na to aby gracze nie wchodzili na bloki typu płotki czy podobne i być nieśmiertelnym
Wiadomość wygenerowana automatycznie !
Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!