Witam. Mam pytanie. Otóż grając dzisiaj na RPG jak i również wczoraj kilka razy mnie wywalało i nie mogłem dołączyć. Dzisiaj również to występuje i nie mogę wejść. Piszę na liście serweró coś takiego: ,,Can't connect to server. Czy są jakieś resety na mineserwerze? Mój kolega, z którym wczoraj grałem miał tak samo. Inne serwery na liście działają, mogę wejść nawet minefox.pl . Czy to wina mojego sprzętu? Czy rzeczywiście są jakieś resety?
Pewnie masz problemy z netem

masz stabilne łącze ??
@up to serwer się rozwala a nie jego net
Jak serwer się rozwala? Co się dzieje?
No ciągle wywala i są lagi ;-;
Gdy Banan wróci pewnie się tym zajmie
To prawda od 2 dni występują extremalne czasowe lagi na mineserwerze, czasem wywala..
Banan wyjechał i od razu coś się rypie

Dodam, że tak zaawansowanych lagów na serwerze od dawna nie widziałem i wina mojego łącza to nie jest...
Na przykład, na GTA : ide sobie drogą obok muhhameda, spotykam gracza, chce go zlać, a tu
LAG po 3 sekundach gracza nie ma. Daf*q?!
Na RPG: Wbijam sobie na Tytany poexpić, a tu spotyka mnie seria nieprzewidzianych zdarzeń:
Wszystko zaczęło się od uderzenia w tytana:
1.Następuje
LAG
2. Podchodze do szkieleta i go biję, jednak bez skutecznie.
3.Szkielet strzela gdzieś w bok
4.Zostałem uderzony przez powietrze...
5.Znowu strzał w bok...
6.Powtórka punktu 4...
7.Powietrze uderzyło mnie z 10 razy i odleciałem z 30 kratek od szkieleta...
8.Powietrze zaczęło mnie bić raz za razem i podleciałem z 10 kratek w niebo.. mając 1,5 hp..
9. Spadłem z 10 kratek...
10. DEAD
11. Klikam odrodzenie...
12.
ISTNIEJĄCE POŁĄCZENIE ZOSTAŁO ZERWANE PRZEZ ZDALNEGO HOSTA
No, to tyle, mam nadzieję, że uda się naprawić te lagi. Pozdrawiam ;d
@up
Ja na RPG miałem całkowicie to samo tylko na smokach vip i na MF
A innym razem wszystko było z kilku sekundowym opóźnieniem, dopiero po ok. 20 minutach wywalało ciągle graczy, po w biciu znowu i znowu a gdy w końcu udało się wbić to serwer dalej lagował jednak troche mniej
Ej Aberforth to bede w Grove? Sory za nabijanie postów