MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Problem z serwerem
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam. Mam pytanie. Otóż grając dzisiaj na RPG jak i również wczoraj kilka razy mnie wywalało i nie mogłem dołączyć. Dzisiaj również to występuje i nie mogę wejść. Piszę na liście serweró coś takiego: ,,Can't connect to server. Czy są jakieś resety na mineserwerze? Mój kolega, z którym wczoraj grałem miał tak samo. Inne serwery na liście działają, mogę wejść nawet minefox.pl . Czy to wina mojego sprzętu? Czy rzeczywiście są jakieś resety?
Pewnie masz problemy z netem Sad masz stabilne łącze ??
@up to serwer się rozwala a nie jego net
Jak serwer się rozwala? Co się dzieje?
No ciągle wywala i są lagi ;-;
Gdy Banan wróci pewnie się tym zajmie
jest problem z serwerami. Gram na serwerze minefox np.RPG i nagle wywala z serwa (Połączenie z internetem mam cały czas). Mogę wejść na wszystkie serwery tylko nie na minefoxa (z którego mnie wywaliło)
HuhHuhHuh
Siemka...
Na PVP Kit za pomocą klasy Alpinista da się wylecieć poza mapę poproszę o naprawę błędu Wink Pozdrawiam

[attachment=1558][attachment=1559]
To prawda od 2 dni występują extremalne czasowe lagi na mineserwerze, czasem wywala..
Banan wyjechał i od razu coś się rypie Tongue
Dodam, że tak zaawansowanych lagów na serwerze od dawna nie widziałem i wina mojego łącza to nie jest...
Na przykład, na GTA : ide sobie drogą obok muhhameda, spotykam gracza, chce go zlać, a tu LAG po 3 sekundach gracza nie ma. Daf*q?!
Na RPG: Wbijam sobie na Tytany poexpić, a tu spotyka mnie seria nieprzewidzianych zdarzeń:
Wszystko zaczęło się od uderzenia w tytana:
1.Następuje LAG
2. Podchodze do szkieleta i go biję, jednak bez skutecznie.
3.Szkielet strzela gdzieś w bok
4.Zostałem uderzony przez powietrze...
5.Znowu strzał w bok...
6.Powtórka punktu 4...
7.Powietrze uderzyło mnie z 10 razy i odleciałem z 30 kratek od szkieleta...
8.Powietrze zaczęło mnie bić raz za razem i podleciałem z 10 kratek w niebo.. mając 1,5 hp..
9. Spadłem z 10 kratek...
10. DEAD
11. Klikam odrodzenie...
12. ISTNIEJĄCE POŁĄCZENIE ZOSTAŁO ZERWANE PRZEZ ZDALNEGO HOSTA
No, to tyle, mam nadzieję, że uda się naprawić te lagi. Pozdrawiam ;d
@up
Ja na RPG miałem całkowicie to samo tylko na smokach vip i na MF

A innym razem wszystko było z kilku sekundowym opóźnieniem, dopiero po ok. 20 minutach wywalało ciągle graczy, po w biciu znowu i znowu a gdy w końcu udało się wbić to serwer dalej lagował jednak troche mniej
Ej Aberforth to bede w Grove? Sory za nabijanie postów
Stron: 1 2
Przekierowanie