MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: to jest do d***
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
witam chodzi mi o drop w publicznej kopalni to jest kpina a nie drop nic nie wykopie sie nic nie leci proszę naprawić ten drop na troche lepszy żeby coś częściej leciało a nie że sam kobel a po 1 godzinie kopania wyskoczy węgiel lub coś innego
Jeśli ten drop byłby lepszy to Real Life nie miało by sensu bo każdy by sprzedawał wykopane surowce i miał kupe forsy
Jak dla mnie wątek bez sensu

Pomogłem? Daj Diaxa Big Grin
Lepszego dropu nie będzie. Ten jest dobry, ja mam cały żelazny set, ale tylko buty diaxowe. No i do tego oczywiście diamentowy miecz.
Z lepszym dropem Real Life nie miałoby sensu. Poza tym nie leci raz na godzinę węgiel, nawet nie w przenośni.
RealLife=Prawdziwe życie
W realu ci nie wypada z kamienia żelazo i diaxy...ciesz się że banan zaimplementował w ogóle drop...
Drop jest ok, ale wg. mnie by się przydał skup kamienia i surowców [jak jest to sory]...
To co wypada na podstawowe narzędzia wystarcza w zupełności...
Ooo widzę pań przyzwyczajony do serwerów typu Ultramegahiperdupersuper.easyhardkor.SlabyHost na których po minucie gry masz 9 diax setów
wcale nie przyzwyczajony po prostu drop powinien być troszęczkę odropinkę lepszy nie że od razu masz żelazny set
Ja uważam już sam drop z kamienia za jeden wielki błąd, więc dla mnie nawet 1% dropu żelaza to głupota Wink

Nie, nie i jeszcze raz nie. Drop jest w porządku
(25-September-2016 13:05:43)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Ja uważam już sam drop z kamienia za jeden wielki błąd, więc dla mnie nawet 1% dropu żelaza to głupota Wink

Nie, nie i jeszcze raz nie. Drop jest w porządku

a właśnie że nie ! Angry drop jest 0.60% przynajmniej 2
5 % dajcie
Naruszenie dropu = naruszenie CAŁEJ EKONOMI i zmianę cen na CAŁYM trybie w przypadku zwiększenia dropu zwiększa się cenę wszystkich domów, sklepów, jedzenia itp
Witam,

Wątek już poruszany tydzień/dwa temu (odkop). Tak jak jest napisane na tabliczce kopalnia nie służy do zarabiania. Ponadto Banan już tłumaczył, że nie o to chodzi w trybie Real Life aby zarabiać w kopalni sell-em coblestonn-a.
Natomiast drop z kopania faktycznie jest bardzo nisko ustawiony i jest to dobrze przemyślane - nie wyobrażam sobie grać tydzień i od razu spotykać samych graczy w diax setach na enchancie. Ponadto RL to nie tryb PVP - dążenie do posiadania diax setów nie jest głównym celem gry.
Zatem zamiast narzekać lepiej siąść sobie na spokojnie i przemyśleć co "ktoś" miał na myśli ustawiając tak ekonomie w Real Life Smile

Pozdrawiam
Stron: 1 2
Przekierowanie