witam chodzi mi o drop w publicznej kopalni to jest kpina a nie drop nic nie wykopie sie nic nie leci proszę naprawić ten drop na troche lepszy żeby coś częściej leciało a nie że sam kobel a po 1 godzinie kopania wyskoczy węgiel lub coś innego
Jeśli ten drop byłby lepszy to Real Life nie miało by sensu bo każdy by sprzedawał wykopane surowce i miał kupe forsy
Jak dla mnie wątek bez sensu
Pomogłem? Daj Diaxa

Lepszego dropu nie będzie. Ten jest dobry, ja mam cały żelazny set, ale tylko buty diaxowe. No i do tego oczywiście diamentowy miecz.
Z lepszym dropem Real Life nie miałoby sensu. Poza tym nie leci raz na godzinę węgiel, nawet nie w przenośni.
RealLife=Prawdziwe życie
W realu ci nie wypada z kamienia żelazo i diaxy...ciesz się że banan zaimplementował w ogóle drop...
Drop jest ok, ale wg. mnie by się przydał skup kamienia i surowców [jak jest to sory]...
To co wypada na podstawowe narzędzia wystarcza w zupełności...
Ooo widzę pań przyzwyczajony do serwerów typu Ultramegahiperdupersuper.easyhardkor.SlabyHost na których po minucie gry masz 9 diax setów
wcale nie przyzwyczajony po prostu drop powinien być troszęczkę odropinkę lepszy nie że od razu masz żelazny set
Ja uważam już sam drop z kamienia za jeden wielki błąd, więc dla mnie nawet 1% dropu żelaza to głupota
Nie, nie i jeszcze raz nie. Drop jest w porządku
(25-September-2016 13:05:43)PSmith15 napisał(a): [ -> ]Ja uważam już sam drop z kamienia za jeden wielki błąd, więc dla mnie nawet 1% dropu żelaza to głupota 
Nie, nie i jeszcze raz nie. Drop jest w porządku
a właśnie że nie !

drop jest 0.60% przynajmniej 2
5 % dajcie
Naruszenie dropu = naruszenie CAŁEJ EKONOMI i zmianę cen na CAŁYM trybie w przypadku zwiększenia dropu zwiększa się cenę wszystkich domów, sklepów, jedzenia itp
Witam,
Wątek już poruszany tydzień/dwa temu (odkop). Tak jak jest napisane na tabliczce kopalnia nie służy do zarabiania. Ponadto Banan już tłumaczył, że nie o to chodzi w trybie Real Life aby zarabiać w kopalni sell-em coblestonn-a.
Natomiast drop z kopania faktycznie jest bardzo nisko ustawiony i jest to dobrze przemyślane - nie wyobrażam sobie grać tydzień i od razu spotykać samych graczy w diax setach na enchancie. Ponadto RL to nie tryb PVP - dążenie do posiadania diax setów nie jest głównym celem gry.
Zatem zamiast narzekać lepiej siąść sobie na spokojnie i przemyśleć co "ktoś" miał na myśli ustawiając tak ekonomie w Real Life
Pozdrawiam