MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: HEROBRINE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam!

Nie wiem czy to bug, ale czasem herobrina nie widzę jako przerobionej tekstury villagera, tylko jako gracz z nickiem Herobrine z skinem Steve'a z białymi oczami. Mógłby ktoś tu napisać od czego to zależy? Gdyby zostało to wprowadzone, że Herobrine jest takim graczem, może rozwiązałoby problem niewidzialnych Herobrinów.
Są dwa skiny herobrina - villeger z tekstura hero i jakis bialy z nickiem herobrine ~T_T~
Jeżeli nie widzisz mobow , to relognij (^・ω・^ )
relog nie pomoze osobiscie tak robilem wiele razy i nic nie pomoglo ;c musisz sie przyzwyczaić Big Grin
Obserwowałem ten bag od długiego czasu i odkryłem że

Jeśli wejdziesz na serwer wvsp podczas rundy (gdy potwory są wypuszczone) i wpiszesz /herobrine
i z poczekalni zamienisz się w niego jesteś graczem Herobrine a jak np dedniesz lub z poczekalni najpierw wpiszesz /krowa czy co.. i wybierzesz to następnym razem będziesz tym villagerem Smile

W skrócie graczem herobrine jest się tylko gdy wejdziesz na wvsp i są potwory i odrazu z poczekalni wybierzesz herobrina Wink w innych przypatkach np dedniesz jako wojownik i wybierzesz hero BĘDZIESZ VILLAGEREM i nie wierze w to że tylko ja o tym wiem od tak długiego czasu.
to zaden bug, a celowa mozliwosc posiadania jednego z dwoch herobrinow. Wszystko zalezy gdzie go przywolasz, czy w lobby czy na mapie gry. Myslalem ze po kilku latach sami domyslicie sie jak uzyskac jednego lub drugiego Wink
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie