MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: NOWY QUEST DLA GRACZY
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Myślałem dużo o nowym quescie i zrobiłem szkic na cretiv3 na servie minefox.pl
A mianowicie Napad na samolot wojskowy
Chodzi o to aby z wnętrza samolotu znalesc skrzynke w kturej bedzie Mini gun oczywiscie nie mozna bedzei go uzywac jako broni na codzien tylko odania go do npc i tyle na pokladzie bedzie minimum 40 skrzyn i wojsko w 1 z nich bedzie mini gun i bedzie trzeba go zaniesc npc i nagroda sam nw 1200 albbo 1100
Prosze o rozpatrzenie propozycji
Ten Quest jest dobry na krótką metę, gdyż potem każdy będzie pamiętał gdzie jest ukryty "minigun", więc Quest będzie za banalny, więc na nie Tongue A ta nagroda to... eh... moim zdaniem max 400$...
Jestem za nie słaby quest
Nagroda 150 dolców i raz na 12 godz i quest ok
Ale jakby był nawet ten quest to zapamiętasz która to skrzynia i Mission Completed
Od czego jest treasurechest.
Grojczanku mój kochany... Ty nie wiesz chyba co robi treasurechest xDD On jest od tego, aby ustawić czas ponownego zrespienia się lootu w skrzynce. Czyli: Wpisuje komendę, aby loot w skrzynce respił się co 24h, w skrzynce jest takowy "minigun", jeżeli otworzę skrzynkę i nie zabiorę lootu, będzie tam przez kilkanaście sekund na ponowne otwarcie. Jeżeli nie wezmę go lub wezmę, następny mogę wziąść za 24h.
A istnieje plugin, który zmienia położenie miniguna? (każdym razem będzie w 1 z 40 skrzyń)
Pomysł słaby... Nagroda za wyskoka quest za łatwy... Bezsens
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie