MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: [Rozwiązane] Włam na konto
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam Jakiś gracz utworzył hasło na moim koncie premium, proszę o reset hasła
Mój nick to :
_Roberth_
Z góry dziękuje za pomoc Wink
1) WYGENERUJ SAM NOWE HASŁO!

Jeśli po rejestracji konta na serwerze, zgodnie z zaleceniami podałeś adres email przypisując go do konta poprzez komendę:
/email add Adres PowtórzAdres

to wygenerowanie nowego hasła jest dosyć proste wystarczy wejść na serwer i wpisać komendę:
/email recovery Email "Podany przy rejestracji"
Po jej wpisaniu zostanie wysłane nam nowe hasło na adres email!

UWAGA! Jeśli przed zgubieniem adresu email nie przypisałeś adresu email do konta, to nie będziesz miał już możliwości tego zrobić!

2) POPROŚ ADMINISTRACJE O WYGENEROWANIE NOWEGO HASŁA!

Administracja może wygenerować dla Ciebie nowe hasło, jeśli była na nim aktywna w ostatnich 3 miesiącach dowolna usługa sms.
Jeśli takowa była zamówiona należy wysłać email na adres: haslominecraft@zarabiam.com
a w treści email podać następujące informacje:

1) Data wysłania sms:
2) Godzina wysłania sms:
3) Treść wysłanego smsa:
4) Numer telefonu na który wysłano sms:
5) Numer telefonu z którego wysłano sms:
6) Serwer na którym zamówiłeś usługę:
7) Twój nick na serwerze:

Po wysłaniu maila według powyższego wzoru, administracja zweryfikuje zamówienie, po pozytywnej weryfikacji otrzymasz nowe hasło na adres email!
Nie mogę zmienić za pomoc emaila
Nie mogę wejść na serwer premium, pokazać ci że jestem właścicielem konta i nie możesz po prostu zresetować mi hasła ?
Zaloguj sie na strone mojangu, zrob ss z widocznym nickiem i mailem i podeslij to na mineserwer@zarabiam.com
Oczywiscie daj opis jak w tym temacie. Jezeli osoba na tym nicku nie kupowala uslug sms to Admin powinien wyslac nowe haslo
@Piotrovsky a jak straciło się konto to można ss konta zyczu?
Up
Przecież każdy może sobie wpisać nick na zyczu.
Tylko w przypadku mc premium tak mozna.
@Up chodzi mi o to by zalogowac się na stronie zyczu i ss wrzucić
Nie, nie da się tak. Przypisany mail/usługa sms/konto premium. To są jedyne możliwości uzyskania nowego hasła.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie