MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Szalony pomysł na klase
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam dziś mam szalony pomysł na klasę. Będzie ni : ISIS. Należałby do wojowników i moglby sie detonowac (oczywiscie nie rozwala niczego tylko zadaje dmg potworom)
Każdy potrafi wymyślać dużo klas. A robić nie ma komu twoj pomysł nadaje się do kosza.
D.N.O i nawet nie powiem dlaczego, bo każdy to wie.
Ta, może jeszcze klasa małpa która potrafi się drapać po głowie i brzuchu... Na nie, totalne D.N.O. Temat do koszyczka Smile
Bezsensowny pomysł. Gracz zamieni się w ISIS i co? Żeby zadać obrażenia potworom będzie musiał podejść do nich, czyli połowa graczy wejdzie w strefę i osłabi szanse wojowników na wygraną...

Wybucha i nic nie niszczy? Jest to mało realistyczne i zbyt OP. Załóżmy, że jest tunel 2x1 i w środku siedzi wojownik z tą klasą.. Potwory tylko tędy mogą wejść i BUUM one giną, przejście zostaje i gotowe. Albo lepszy przykład - świątynia. Jest niszczona i ISIS wbiega do środka... Zabija potwory bez setu (jakieś 50%) a reszte załatwia Bóg...

O ile osłabieniem byłby wybuch jednorazowy to klasa i tak zbyt opłacalna.
Podsumowując moją wypowiedź - Jestem na N.I.E.

Uważam, że temat nadaje się tylko w jedno miejsce - do kosza.

P.S. Współcześni terroryści raczej nie pasują do klimatów średniowiecza...

@Admin: Raczej gniot stulecia xD
czyżby gniot roku xD ? Big Grin
@up tak gniot roku przyznasz mu nagrodę w wysokości kosza xD??
Szkoda szczepic ryja, wywalcie do kosza...
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Przekierowanie