Witam.
Mam pomysł aby dla graczy, którzy posiadają konto Vip mogliby mieć dostęp do części komend pluginu WorldEdit na trybie Creative, czyli do ,,siekierki". Czekam na komentarze.
Powinno to zostać dodane by umilić Vipom grę na trybie Creative i było by to bardzo fajne.
Szybciej by się budowało i gra była by lepsza.
Więc jestem na Tak
Tylko jak to zrobisz ?
Chociaz mi sie tez podoba.
Ale jak to zrobisz że różdżka będzie działać TYLKO na twojej działce
A ja jestem na NIEBo creative jest po to żeby sobie bodować ładne budowle od ręki
A jak chcesz się pobawić tym pluginem lub pobudować
Najpierw to wolalbym gdyby te lagi zostały ogarniente na creativie bo jak siedzi tam po 100 graczy (w przybliżeniu) to nie dość ze cofa wcześniej postawione przez ciebie bloki to bywa tez tak ze wywala czasami graczy.
Wracajac do tematu to co do world edita moim zdaniem nienajlepszy pomysl bo creative polega na tym aby budowac budowle ręcznie, ale jestem neutralny wobec tego.
Tak, ale jak ktoś chciałby zbudować coś dużego mógłby się posłużyć "siekierką".
Stanowcze nie.
Chcecie żeby nie był lagów tak ? Ale jeśli 30 osób na creative dla zabawy stworzy sobie 100x100 stołów do enchantu to będę na pewno...
no ale mozna to zrobic tylko dla VIP Tesaszuu.
Uważasz że VIP jest mądrzejszy i nie będzie robił czegoś takiego co pisze Tesasz? Na NIE. Zaraz ktoś walnie wypełnioną sferę na kilkaset kratek i potem zdziwienie, że crash... Poza tym - zabawa z konfiguracją, żeby działało to tylko na konkretnej działce.