Twój nick z gry: alanoseg
Nicki osób posądzonych: Herobrine6
Najdokładniejsza data zdarzenia: 22:41 2016-09-20
Opis zdarzenia: Gracz przeklinał i to wiele razy
Dowody:
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=M0PY
Sugerowany wymiar kary: 2 dni Ban
Serwer: Mineserwer.pl
Widzialem alanoseg w akcji jak wyzywa innych graczy, wyzywa od "Suki" za przeproszeniem, i jeszcze od konfidentów. Mu sie należy ban a nie od zdenerwowanego gracza. Na 100% ten gracz był zdenerwowany jego obelgami, dawaj cały chat a nie tylko jeden tekst ...
Zgadzam sie z Antibug ten gracz wyzywa wszystkich nawet mnie nie dlugo nawet przesle ss
(20-September-2016 23:02:13)alanoseg napisał(a): [ -> ]Prosze o dowody =3
Ty to jesteś smieszny, dziecko przychodzi na serwer i psuje wszystkim zabawe swoimi "obelgami"... Dowody to ja mam, i to dużo jak chcesz to nawet ci moge o tym napisać książke, pozatym Administracja nie może tego przyjąć moim zdaniem, ponieważ powyżej chatu mogłeś prowokować tego innego gościa.
Proszę pani/pana czy kto tam dyżuruje. To ten gościu o nicku "alanoseg" wszystkich wrabia, i jeszcze na dodatek kłamie. Powinien być ban dla niego! On potencjalnie wrabia tego Herobrine6
On nie pierwszy raz skrzywdzil gracza, ale kilku graczy, bo ich wrabia
On nie pierwszy raz skrzywdzil gracza, ale kilku graczy, bo ich wrabia
A tutaj ss jak nasz święty "alanoseg" przeklina!
http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?di=Z75V
Tjaa, niby wrabiam wszystkich no xDD Po prostu pisał brzydkie słowa do mnie i do mojej koleżanki to ja to napisałem tutaj a ty mi piszesz że ja wrabiam "wielu" ludzi

d jak zgłosiłem tylko 2 osobe a 1 osobe którą zgłosiłem Vark uznał to i ją ukarał więc oco ci chodzi ??
Podalem ci ss jak pięknie sie wyrażasz
By the way, jesteś typowym typem prowokacji
Po pierwsze ;-; nie wtrącaj się w skarge -.- bo ja go do niczego nie prowokowałem nawet cie na serwerze nie było a ja mam świadka bo 2 :vv który był na serwerze a poza tym to nie jest skarga o mnie -.- odczep się :v
nie nie kolego

to jest skarga o Herobrine6 =3