MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Limit wiadomości pw
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam

Mam taką propozycję dotyczącą forum, a mianowcie czy można by usunąć ten limit wiadomości?

Nie wiem na co i po co to komu, niektórzy mają dużo wiadomości i muszą je kasować

Ja mam bardzo dużo potrzebnych ale muszę kasować bo limit .-.

Chcesz do kogoś napisać... nie możesz bo kolega/koleżanka ma pełną skrzynkę

Czy naprawdę to jest tak potrzebne?
Tylko same problemy z tym są...
Ja bym wolał aby moderacja nie miała limitu ale jest haczyk każda wiadomość zajmuje określoną ilość B, KB albo MB
Właśnie, tak jak powiedział kolega @Up każda wiadomość zajmuje jakies miejsce i jakby byłyby nielimitowane wiadomości to wtedy by było tego za dużo
Obecnie jest limit 300 wiadomości. Kasuj wysłane, wtedy zawsze masz więcej miejsca. Nie wiem, czemu tak jest ustawione, ale widocznie musi zajmować trochę miejsca w bazie. Gdyby każdemu odblokować no limit PW - baza spuchnie.
Lepszy limit wiadomości, niż cykliczne czyszczenie przeczytanych/wysłanych wiadomości co ileś dni jak to ma miejsce na niektórych forach.
Do decyzji Adminów, czy ew. dla moderacji można zwiększyć/znieść limit - w sumie te grupy nie liczą aż tyle osób.
Wiem
I tak kasuję robiąc zawsze ss więc już tak z 200 się tego uzbierało.
To nie lepiej zwiększyć limit wiadomości dla rang na forum poczynjąc od policji i tak dalej
Ja jestem osobiście na Tak, ale jest jedno "ale" - ponieważ właśnie - no limit przeciąłżył by bazę.
Zwiększyłem limit dla moderacji do 500 wiadomości. Powinno wystarczyć. Pamiętajcie o kasowaniu z wysłane/usunięte.
Dla pozostałych użytkowników limit nie zostanie zmieniony.
Wiadomość wygenerowana automatycznie !

[Obrazek: image.php?di=4GHV]

Ten wątek został zamknięty, jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją
skontaktuj się z administracją MineSerwer.pl
Pozdrawiamy!

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktualny.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.
5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany.
6. Nieodpowiedni tytuł tematu.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.
Przekierowanie