MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: WD 3
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jak znam zycie kazdy mnie zchejtuje Confused

Mam propozycje dodania WD serwera 3 gdzie nie będzie boskich itemów! będą poprostu off Smile a na WD1 i WD2 będą te itki

i żeby nie było podwujnego skoku dla ninji żeby tam były rundy prawdziwych wojowników a nie czary mary BOOM! Wygrałem Sad

Że jesteś wojownikiem i musisz zebrać żelazo żeby mieć zrobije bez żadnych mieczów dusz bez vortexó bez rogów! jesili jest to nie możliwe zrobienie wd3 to niech 1 z tych 2 serwerów będzie bez boskich!

Jedyne co będzie tam nie istniejące normalnie to kamień dusz.

i żeby tam jeszcze nie było diamentowego króla.

to co dostaje VIP niech zostanie Wink

Pozdrawiam.
Też bym chciała Wd bez boskich.
Ale zaraz jakieś gracze się znajdą co odpalą róg i uważają się za super kokszów, gdyby doszło do prawdziwej walki bez tego, zgineliby.
Wątpię, że to wprowadza, ale na tak
I zeby mapa byla plaska, bo trudno z kanionu wyjsc.
Jak szalec to szalec Smile
@up
średni pomysł Undecided
im więcej pagurków, itp tym bardziej realistycznie Smile
Ymmm ale co to by było... To by się wg oddzielny tryb zrobił... Bo raczej topka powinna być inna, inne mapy itd. A poza tym gra toczy się tylko na 1 wd zazwyczaj
A ja bym chciał Wojownicy Vs Potwory bez boskich.
WvsP II bez boskich sensu nie mają.. jak b edzie killku bosów to wojownicy szans nie mają nawet z najlepszymi itami kupionymi za $$$
Przynajmniej na 1 bo tam wygrać potworem to cud.
Aha zero boskich, zero klas dodac plaskie mapy i mapa 10x10 na kazdej kamien do rozwalenia i walczcie.
Moze wejdziesz na PvP ? wyjdzie na to samo .
To może od razu skoro już będziemy proponować Bananowi postawienie nowego trybu, który tylko przeciąży serwer zaproponuję takie coś- Mineserwer 2! Zero sklepów sms, od nowa postawiony serwer na którym wszyscy są równi.

Nie nie
Stron: 1 2 3
Przekierowanie