MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Propozycja Na Kamienie :)
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Proponuje dodać na /warp info albo spawnie w jakimś miejscu ,,Tablica Procentów Kamieni '' chodziło by w tym że by była po prostu jakaś ściana z wszystkimi dostępnymi rodzajami kamieni do wydropienia np. Diament lvl 1 - 30 % na drop (Przykładowo Tongue ). Ta ściana była by zbudowana z 3 rodzajów wełny Diament - Niebieski, Emerald - Zielony, a Rubin Czerwony Wyglądało by to tak https://scr.hu/GoaMY1 . Nie zwracjacie uwagi na % bo ja to tylko zrobiłem dla przykładu nie wiem jaka szansa na drop jest na Diament lvl 1 Tongue
Po co takie coś by miało Powstać ? A po to dla ciekawych dropu kamieni na ile % wydropi im dany kamień Smile

Kto jest za tym pisać pod wątkiem. Diamenty mile widziane Smile
Nie wiem czy to jest tak bardzo potrzebne i tak to nie zmieni zorgrywki. Łap plusa na zachęte
Nie wiem czy jest jakiś sens dodania tego. Banan już ma dużo pracy przy nowych trybach, więc raczej nie ma potrzeby wprowadzać to. Chyba, że jakiś admin/mod/pomocnik chcieliby dodać coś takiego, ale wydaję mi się, że nie wiedzą jaka jest szansa na drop klejnotów z tych ostatnich expowisk.
Jest to przydatne ale i nie niezbędne i myślę że bananowi nie będzie się chciało tego robić ale łap plusela
Dobry Pomysł
Podoba mi się Cool
Z każdego expowiska masz inny drop więc Powodzenia, kazdy potwór to inny % dropu... Hehe komu będzie się chciało
@up skąd możesz o ty wiedzieć ? Może na Diax lvl I jest taki sam drop jak bym epxił na zombie czy na śnieżnych zombie ( na expowisku lvl 5 ) Tongue
Moim zdaniem jest to zbędne.
@up jak tak sąndzisz to i tak nie od nas zależy tylko od Banana taki pomysł Wink
Stron: 1 2
Przekierowanie