MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Latające Potwory.
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam, znalazłem buga:
Gracz Pegek napisał, że gdy grał smokiem i zginął, wybrał następna klasę i mógł nią latać! Widziałem, jak latał mobami, ale niestety nie zrobiłem screena.
To nie wykorzystywanie bugów (chyba).. to jednorazowe i niecelowe. Ja raz, gdy zginąłem smokiem to
się zbagowałem i zostałem latającym herobrinem xDDD, ale wyszedłem wtedy z gry, żeby nie było, bo latający herosek to już przesada ;p
@UP gGdzie ja napisałem , ze to wykorzystywanie bugów ?
?? Naprawdę? Lol, ja nic nie odczułem. Ale dodam że czasami jak napiszę (kiedy moge się przemienić) /smok
To nie to ten przedmiot ta głowa smoka się nie pojawia i nie mogę wybrać tej klasy, ale jak napiszę wtedy np. zjawa, to pojawiają się nagle obie głowy, smoka i zjawy.

A i ja nie pisałem że moge nią latać, może z kimś ci się pomyliło? Bo ja nigdzie nie latałem. Chyba, ale kiedy to właściwie było?
@up Lol, na własne oczy widziałem, że to napisałeś xD.
@refresh
Jest to jednorazowe i naprawdę rzadko się do zdarza ja z ironem kiedyś testowaliśmy ten bug i wychodzi na to że to czysty przypadek i nie jest to za częste
@Refresh
@Refresh ;p
Super jak na własne oczy widziałeś to mogłeś zrobic screena.
Stron: 1 2
Przekierowanie