Witam.
Gracz Minik435 osądza mnie o cheaty których nie mam.
Nie wiem co mam zrobić w takiej sytuacji i jak to udowodnić.
Dodam że mi laguje MC i serwery.
![[Obrazek: image.php?dm=BVYL]](http://mineserwer.pl/uploadzdjec/image.php?dm=BVYL)
Hmm no wiesz jak minik ale jakbyś już miał tą aure lub nie miałbyś i minik napisał chcecie bany ? To czemu odrazu nie zbanował ?
Mnie to cieszy jak ktoś tak o mnie sądzi!
Docenia moje umiejętności

Yyy...czekamy na wytlumaczenie minika
Kilka razy obserwowałem g3g3r'a i kilku innych. Bardzo często zabijali od boku. Ja lagów nie mam i próbuję zaobserwować wszelkie dowody. Jako że TheMertt sam składał skargi a miał cheaty, podejrzewam KAŻDEGP.
Jednakże.
Mogłem się mylić, bo dzisiaj tekstury przesuwały się jak szalone.
Dokladnie. Nie warto ufac, ludzie to hipokryci.
Bardzo dobrze ciebie rozumiem. Nie raz zapewne podejrzewają ciebie gracze o cheaty których nie masz i się głupio z tym czujesz.
Ale mam taką taktykę gdy się klepie to od boku po prostu robię wszystko co się da by zadać jak najwięcej obrażeń i być za plecami gracza.
Mniej do mnie zaufanie - ale to już twoja indywidualna sprawa. Pozdrawiam!
(08-February-2015 20:16:03)Minik435 napisał(a): [ -> ]Kilka razy obserwowałem g3g3r'a i kilku innych. Bardzo często zabijali od boku. Ja lagów nie mam i próbuję zaobserwować wszelkie dowody. Jako że TheMertt sam składał skargi a miał cheaty, podejrzewam KAŻDEGP.
Jednakże.
Mogłem się mylić, bo dzisiaj tekstury przesuwały się jak szalone.
Co do lagów też ich nie mam ale na mapce królestwo mimo wysokich fps się pojawiają nie wiem z jakiej przyczyny.
Serwerowe cały czas.
A JA SIĘ WTRĄCĘ I POWIEM ŻE "nie" z przymiotnikami razem, dziękuję za uwagę
Postanowiłem że będę grać z nagrywaniem by na przyszłość mieć twarde dowody.