MineServer.pl - Minecraft Serwer Serwery Minecraft

Pełna wersja: Bug z plecakami
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jak coś włożymy do naszego plecami wszystko zniknie jak coś nagrałem filmik
https://youtu.be/2Rg1smL1S5A
pierwszy raz włożyłem do niego prawo jazdy,dowód,telefon itd. i wszystko w pizd.... znikło Sad
Wiem że Administracja nie odpowiada za stracone ity ale jest jakaś szansa że admin mi przywróci moje ity ?
Jeśli nie to już nie gram na ty trybie Sad
Serwer : Minefox.pl
Ja straciłem 7 tyś przez buga mapy i nie odzyskałem itów. :/
Może to słabe pocieszenie ale posiadać dowodu i prawa jazdy nie potrzebujesz, wystarczy że je kupiłeś, ja obydwa na starcie straciłem bo zginąłem ale mogłem kupić samochód, używać go, itd.
A to juz do kalisa pytac, on mial wgrac plecaki i wytestowac aby wszystko gralo.
(18-September-2016 14:00:54)Admin napisał(a): [ -> ]A to juz do kalisa pytac, on mial wgrac plecaki i wytestowac aby wszystko gralo.
Za to że nie sprawdził powinien dostać porządnego klapsa w tyłek od ciebie heh XD
Itemy przepadły nie będę przecież płakał z tego powodu
Ale plecaki do naprawy tyle kasy dać za dziurawy plecak i to jeszcze bez gwarancji Smile
Mi wszystko normalnie działa. Zakupiłem plecak i nie mam takich problemów.
Może jakiś bug z tymi z kasyna? Chyba, że też kupiłeś.
wychodzi na to ze dostales/znalazles jakis zbugowany plecak bo wszystkim dziala bez problemu ktorych pytalem. Z ciekawości - jaki masz nick?
Taki sam jak tutaj ma
(19-September-2016 09:13:27)Admin napisał(a): [ -> ]wychodzi na to ze dostales/znalazles jakis zbugowany plecak bo wszystkim dziala bez problemu ktorych pytalem. Z ciekawości - jaki masz nick?
Plecak kupiony w sklepie
A nick na serwerze to Manius
Problem naprawiony. Bardzo przepraszam ze taki problem wynikł, zapytam banana co z tym jak ktoś włożył w plecak i mu wykasowało itemki.

Po rozmowę z bananem do dostajesz wynagrodzenie w wysokości 1000zł kupisz za nie prawko i ci jeszcze zostanie.
Stron: 1 2
Przekierowanie